Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pythiana

ZNISZCZYLAM SOBIE TWARZ MAM SKRESLONE ZYCIE W SPOLECZENSTWIE????

Polecane posty

Gość pythiana

DZIURY W TWARZY,NACZYKA SLADY PLAMY CO JA ZROBILAM!!!

Gość pythiana
to stalo sie niestety podczas gdy robilam loda mojemu czarnoskuremu koledze

Gość pythiana
2 TO PODSZYW!

pythiana zaczernilam nicka! i od tego masz dziury w gębie ? no może coś napiszesz konkretnego ?

Gość Kolilotk
Nazbieraj trochę kasy i zgłoś się do dobrej kliniki zajmującej się operacjami plastycznymi.

Gagita wyciskalam sie! Mam okropne rany,strupy,plamy,rozszerzone pory,dziury w twarzy,a pomyslec ze jeszcze 3 lata temu mialam sliczna twarz,zaczylo sie od gupich zaskornikow,a potem wyskakiwaly pryszcze,krosty jakies koszmar.Jestem zalamana. to jest straszne,mam depresje chyba,znaczy sie podejrzewam.Ukrywam sie przed ludzmi nawet nosze kaptur gdzie ide. Jeju co ja zrobilam....czy jest jeszcze szansa ze zagoje sobie twarz? Nie moge patrzec na te wszystkie dziewczyny co maja piekna cere. Smutno mi:(

Podobno jestem lada dziewczyna,od pare osob uslyszalam ze nawet bardzo ladna,ale ja mam duzo niedoskonalosci nie sa jednak one olbrzymi,ale jadnak sa.

Gość szabadabadabada.
sa dermatolodzy, kosmtyczki, nie panikuj

zabieg oczyszczania mikrodermabrazja krem ściągający pory odpowiednie podkłady tak jak potrzeba było czasu aby się skatować to teraz potrzeba aby się zregenerować

Gość Kolilotk
Mowie ci zgłoś się do jakiejś kliniki.. Ja miałam oparzenie 2go stopnia na części twarzy i dekolcie.. Twoje dziury i blizny to przy tym nic! Zgłosiłam się do tej kliniki 7 lat temu! Z myślą o jakiejś operacji czy coś. Okazało się że moje blizny się na operacje nie kwalifikują, ale mieli tam też do zaoferowania różne zabiegi. Lasery, mikrodermabrazja itp. Po roku blizny zmniejszyły się o 80 procent. Teraz już ich praktycznie nie ma. Także polecam klinikę gdzie zajmie się toba lekarz a nie jakąś kosmetyczkę w podrzednym salonie która ma do zaoferowania jedynie jakies smyranie. Także tego.. Mamy 21 wiek! Medycyna kosmetyczna się rozwija