Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dededemii

Coraz czesciej mysle o platnym seksie bo nie daje sobie rady...

Polecane posty

Gość dededemii

Pracuje fizycznie 12 h dziennie, mieszkam sama, po oplatach za mieszkanie, prad, wode zostaje mi 500zl na zycie...To nie zycie tylko wegetacja, czlowiek nic nie moze odlozyc, na nic sobie pozwolic, musi liczyc kazdy grodz ilez tak mozna?Zycie jest takie drogie choc jestem sama to 500zl na zycie naprawde mi nie wystarcza, a co z jakims ubraniem, kosmetykiem?Mam 28 lat,nie mam szans na lepsza prace. Nigdy nie myslalam, ze przyjdzie mi kiedys do glowy sprzedac sie za pieniadze, ale z czegos przeciez zyc trzeba.

Gość niski smrodek
trzeba sie bylo szmato uczyc a nie baki zbijac

Gość radzio3232
czesc skad jestes ?

Gość Co ci po płatnym seksie
jak teraz każda za darmo daje.

Gość krakowiakowik
weź przestań,masz gdzie mieszkać i stać Ciebie na jego utrzymanie to już jest nieźle, 500zł to mało ale lepiej pomyśleć jak dorobić następne 500 stów niż trafić na jakiegoś pojeba co Ci zycie zniszczy - nie idź tą drogą, szukaj pracy dodatkowej lub nowej , nie poddawaj się

Gość Co ci po płatnym seksie
jak teraz każda za darmo daje.

Gość dededemii
Ale gdzie ja mam znalesc ta prace dodatkowa jak zachrzaniam codziennie po 12 godzin? Mam szukac innej pracy? Pracy nie ma, przynajmniej w woj. lubelskim!

Może wynajmij komuś pokój, utrzymać samemu mieszkanie jest ciężej. Nie zaczynaj takiego sposobu życia, to Cię pochłonie i na zawsze Cię naznaczy. Powodzenia, dasz radę.

A na wakacje zawsze możesz na roboty sezonowe za granicę pojechać i starczy na przyjemności. Dasz radę jak chcesz.

Gość Warszawiak z Pieścirogów
to dobry pomysl , tyle , że polaczkow na to nie stac wiec chyba musisz wyjechac do strefy Euro

Gość dededemii
Nie moge wynajac komus pokoju bo sama wynajmuje mieszkanie jednopokojowe z kuchnia i lazienka:o

Gość Ofertapracyzapraszam
zapraszam Cie do pracy na czacie, gdzie gwarantuje Ci, ze przy kilkugodzinnym logowaniu kazdego dnia zarobisz nie mniej niz 3 tysiace zl w miesiącu :) nie bede ukrywac, ze jest to czat erotyczny ale dziewczyny najwieksza kase zarabiaja glownie na rozmowach :) oczywiscie musisz znac choc troszke j.angielski. 100% anonimowosci! jesli jestes zainteresowana pisz na formodels@wp.pl pozdrawiam

Gość yuyioip
podaj gg jesli mozesz