Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szokuiww

Katarzyna w zaczadzila specjalnie dziecko!!

Polecane posty

Gość jestem w szokuiww

http://polskalokalna.pl/raport/poszukiwania-Magdy/news/sensacyjne-ustalenia-ws-smierci-malej-magdy,1775906,7917 Jak wynika z informacji gazeta.pl, Katarzyna W., matka dziewczynki, kilka dni przed zgłoszeniem jej porwania sprawdzała w internecie, jak organizuje się pogrzeb dziecka, przeglądała cenniki małych trumien oraz szukała danych dotyczących państwowych zasiłków wypłacanych rodzicom w przypadku śmierci dziecka. Kobieta chciała również dowiedzieć się, jakie są objawy zatrucia tlenkiem węgla, a jak wynika z informacji gazeta.pl, we krwi małej Magdy stwierdzono hemoglobinę tlenkową, która występuje właśnie podczas zatrucia czadem

Gość no i co wy na to?
Bez komentarza:O

Gość OD POCZATKU TO BYLA SZOPKA
daliscie sie nabrac ?? :o

Gość no i co wy na to?
No dla mnie to był jakiś cyrk medialny, na początku nie wchodziłam w ogóle na newsy o porwaniu Madzi... Dopiero gdy wypłynęła reszta faktów, jeszcze bardziej nie mogłam uwierzyć, że to prawdziwe, a nie jakiś spektakl wyreżyserowany...

Gość Ja też miewam wrażenie
że to jakiś eksperyment na widzach, to już nie wydaje się realne

Gość no co to
no to to w ogóle ma być?

Gość opo09089
to eksperyment socjologiczny, badają jak bardzo durni są Polacy i ile ściemy na raz mogą łyknąć :) a łykają niczym młode pelikany :D

Gość nie no ale tak
nie no ale tak poważnie - kto mógł zlecić taki experyment i jaki miał w tym interes? Oprócz tego co niektórzy piszą na forach - odwrócenie uwagi od spraw życiowo ważnych dla Polaków. ???

Wierzyłam w ich niewinnośc właściwie nie chciałam iść osądzac wmawiając sobie że to był wypadek ale po obserwacji ich w tv.. Coś mi nie pasowało to wszystko jakieś nie na miejscu! Ich zachowanie ich ruchy i to wszystko może faktycznie zlikwidowali dziecko!?

Gość ja myślę, żeq
to wszystko jakiś mega przekręt, pewnie się nie dowiemy nigdy o co w tym tak naprawdę chodzi. Swoją drogą ciekaw jestem, jak się zakończy ta sprawa. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że to całe bezprawie jakie panuje w tym kraju zostanie przerwane...

Gość opo09089
jaki ma w tym interes?? :D to bardzo cenna wiedza!!! zwłaszcza dla mafii, które rządza w tym kraju, badają jak wielkie kity można ludziom wcisnąć np. w polityce itp. wiedza jak daleko można się posunąć operując mediami jest bezcenna!!!! :D

Gość jak usłyszał
To są obcy, nie ludzie.