Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci to straszne pierdoły

Polecane posty

Gość Master2_prawdziwy
i jest :classic_cool:

Gość Bronmy się przed nimi
jaka szkoda, ze temat pasc :classic_cool:

Gość Master2_prawdziwy
pierdol cie sie. same podszywy. z takimi ludzmi to tylko gowno mozna zrec, po co takie akcje? Co pajacu z netu, sam nie potrafisz ulozyc sobie loginu? Widocznie za glupi na to jestes. Z mojej strony EOT, przynajmniej na tym nicku. WSZELKIE, pozniejsze wpisy robi jakiś plebejski nieudacznik. narazie.

Gość Bronmy się przed nimi
Trzymaj sie Master :classic_cool: pierdoly przyjda pozniej :classic_cool: master

Gość najperw wychowujecie
najpierw matki wychowują takich mięczaków robiąc za nich wszystko ,a potem tak się dzieje..same na siebie bata kręcicie w pewnym sensie ... Swoją drogą to o jakie cechy Ci chodzi najbardziej ? Chodzi Ci o to żeby jego słowa miały pokrycie w czynach ,a nie tylko takie czcze gadanie ? Bo widzisz żeby chłopak stał się mężczyzną to musi coś w życiu przeżyć. Mężczyzną się nikt nie rodzi tylko staje ..niestety obecne czasy nam to utrudniają bo kiedyś jasno było powiedziane co młodzian musi zrobić ,żeby stać się mężczyzną ma dziś tego niema tylo każdy żyje z dnia na dzień mamusia gotuje obiadki i nie wygania ..wszystko takie rozlazłe się robi bez zasad , bez niczego.

Gość starzy musza byc dumni
beda miec wyksztalcona core ale i tak bedzie popierdolka zyciowa :D:D

Gość ja spotykam
Wielu męskich, jestem szczęściarą. Pewnie nie jestem tak ładna, młoda i elokwentna jak ty, dlatego chętnie zapraszają na kawę i nie muszę usychać w samotności:)

Gość pomieszana
autorko dlaczego ciebie tu na forum nikt nie lubi?

ja sam jestem zapewne taką pierdołą z lekka ,ale nie miał mnie nikt tej męskości nauczyć bo niby kto ? Matka ? no proszę ...wojska niema ,a ojciec wychowywał mnie epizodycznie raczej ...więc proces stawiania się mężczyzną muszę sobie sam tworzyć ,a to wymaga niestety czasu i chęci i wzorca....oglądam czasami program na TVN "surowi rodzice" i kurde sam jako dorosły facet tęsknię za takim wychowaniem bo tam są zasady ,które kształtują młodego człowieka....natomiast zarówno ja jak i wielu mnie podobnych wychowywała pobłażliwa matka co robi za synusia wszystko ..więc jak niby miałem stać się mężczyzną ? Nikt pizdą się nie rodzi ..pizdy życiowe są formowane przez rodziców ...a jak ten proces przebiegnie nieprawidłowo to sorry ..masz przejebane i sam się "naprawiaj" człowieku przez resztę życia.

ja sam jestem zapewne taką pierdołą z lekka ,ale nie miał mnie nikt tej męskości nauczyć bo niby kto ? Matka ? no proszę ...wojska niema ,a ojciec wychowywał mnie epizodycznie raczej ...więc proces stawiania się mężczyzną muszę sobie sam tworzyć ,a to wymaga niestety czasu i chęci i wzorca....oglądam czasami program na TVN "surowi rodzice" i kurde sam jako dorosły facet tęsknię za takim wychowaniem bo tam są zasady ,które kształtują młodego człowieka....natomiast zarówno ja jak i wielu mnie podobnych wychowywała pobłażliwa matka co robi za synusia wszystko ..więc jak niby miałem stać się mężczyzną ? Nikt pizdą się nie rodzi ..pizdy życiowe są formowane przez rodziców ...a jak ten proces przebiegnie nieprawidłowo to sorry ..masz przejebane i sam się "naprawiaj" człowieku przez resztę życia.

każdy rodzi sie neizaradny i bojaźliwy, uzalezniony od rodziców ale normalny człowiek z tego wyrasta

Gość TY to był COŚ
To prawda, "męskość" to jest pewna postawa życiowa, ale i "kobiecość" również. Zalecam więcej powściągliwości w jęczeniu fiku.

Gość nuuudddyyyyy
nudddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość TY to był COŚ
Jak jęczy monosylabami, a nie całymi zdaniami na jeden temat jak zdarta płyta.

Gość oczywiscie ze lubimy
ale te jeczenie powinna trwac 15 min gora a nie 24 godziny :O

tak ,ale widzisz jedni rodzice to ułatwiają bo : wprowadzają w domu twarde zasady , uczą dziecko radzić sobie od małego w życiu dając mu wszystkiego próbować ,a sami tylko kontrolują sytuację . Drudzy rodzice niestety utrudniają bo w domu niema zasad i konsekwencji , rodzice zamiast dziecko uczyć sobie radzić z problemami to rozwiązują za nie te problemy...i tak oto powstaje dorosłe dziecko. Oczywiście tez my sami mamy na to wpływ...no ,ale niestety Ci z nas wychowani w chaosie są o te kilka lat do tyłu ;/

...bo fiku zamiast jęczeć w nocy woli w dzień ..

Gość zamykamy temat
tej debilki

Gość dziecko ty jestes nudna
ogarnij sie w koncu masz 24 lata a myslenie typowej nastolatki:O

..oczywiście kobiet też się taki proces tyczy ...autorka wydaje się ,że jest dalej dziewczynką w świecie bajek , marzeń i w oczekiwaniu na boskiego księcia który zrobi za nią wszystko i będzie lekarstwem na wszystkie troski , problemy prawie jak tatuś... Napiszę to obrazowo. Dojrzały facet to myśliwy , który poluje ,ale po polowaniu ze zwierzyną wraca do jaskini gdzie dojrzała kobieta opatrzy mu rany po czym przyrządzi jedzonko ze zwierzaka. Chłopiec natomiast bedzie oczekiwał pomocy w polowaniu. tak samo dziewczyna będzie chciała ,żeby facet i upolował i sobie sam rany opatrzył i żarcie zrobił ,a ona będzie tylko siedzieć i pachnieć.

Gość dziecko ty jestes nudna
a co za rok juz nie bedziesz marudzic? nawet za 10 lat bedziesz wypisywac te same pierdoly. Jestes nudna bez zainteresowan co za tym idzie bez powodzenia. Lepiej bierz jakiegos jelenia bo zostaniesz na lodzie.

Gość tututuuka
A ja sie niestety zgadzam że dzisiejszy faceci to cioty. niby nie wszyscy ale w większości :( Albo niedorajdy, albo chamy albo mamisynki bez swojego zdania. I nie wiem który gorszy ;)