Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie....

chłodna żona

Polecane posty

Gość życie....

Ciągle pojawia się tu ten sam temat: moja żona nie ma ochoty, moja żona jest oziębła itd itp... Panowie jedno proste pytanie dlaczego uparcie wybieracie na żonę "grzeczne" kobiety które nie maja dużych potrzeb dzięki czemu mogą czekać do 7, 10 ,20 randki na sex...

Gość życie....
Temperament seksualny się ma albo nie. Jak możecie oczekiwać ze po ślubie nagle będzie miała ochotę na sex ... Jasne jest, że po ślubie popęd spada, więc jak ktoś miał zawsze niskie libido to spadając uderza o 0....

Gość życie....
Dodam jeszcze jeśli spada dziwnie po dzieciach - to po jakim czasie powinna wracać do normy jeśli nie należy się udać do ginekologa-endokrynologa i zobaczyć w czym jest problem!

Gość życie....
Zdecydujcie się wreszcie czego kurwa chcecie a nie biadolicie ciągle o tym samym!

Tylko musiałabyś powiedziec o tym wszystkim zonom . Bo one najczęściej uważaja że jest wszystko w porządku

Gość Żony nie mają ochoty,
bo mężowie (nie wszyscy) nie umieją sprostać ich wymaganiom

Bo oni żenią się z porządnymi a na kochanki biorą nieporządne... dlatego ja nie jestem niczyją żoną:P

Gość masturabatorkapitan
Żony nie mają ochoty, - wiekszego pierrdolenia dawno nie slyszalem...

Gość życie....
mowa o niektórych żonach tych desperatów którzy ciągle te same tematy zaczynają

Gość życie....
a ze facet czasem zapuści brzuch jak mikołaj... i ma sił na 10 min posuwania po czym kładzie się na plecy i czeka aż żona dokończy... to tym paniom się nie dziwnie!

Gość życie....
bo co to za frajda..ssać czy kończyć ręką... płakać się wtedy chce... Służąca dziwka do obsłużenia faceta - takie coś rani i sprawia ze nie ma się w ogule ochoty na tego faceta.

Gość życie....
Tak więc podzielcie się panowie na 2 grupy: 1- tych którzy wybrali grzeczne dziewczynki i na siłę chcą je zmienić. 2- tych którzy się zapuścili i nie są już atrakcyjni dla kobiety. Dziękuje za uwagę.

Gość lol 2.
:)

Gość bardzo ciekawe
niedługo te 2 odkrycia będą obowiązującym prawem:D

Gość heheheheheheh
dla tych ciągle marudzących, może większość da się zaliczyć do 1 lub 2 ;p

"Dodam jeszcze jeśli spada dziwnie po dzieciach - to po jakim czasie powinna wracać do normy jeśli nie należy się udać do ginekologa-endokrynologa i zobaczyć w czym jest problem!" Prawidłowy poziom hormonów to podstawa. Szkoda że w naszym kraju do dobrego specjalisty PRYWATNIE czekasz pół roku...

Gość lol 2.
Coś panowie milczą...

Umilki bo pojechałyscie po nich niestety macie rację.Wielu facetów z czasem mając ślub i wgl myślą że już wystarczająco narobili się w pracy i w domu żona powinna przy nich skakać ( nie wspominając o tym że ona ma na głowie dzieci,dom i czasem sama jeszcze pracuje).Więc w łóżku opierdzielają się a zniechęcone żony unikają seksu i rodzi się problem.Ja może sie nie opierdzielam ale nie byłem w tym za dobry.Przy pierwszych stosunkach moja wybranka uśmiechała się tylko gdy doszłem i tyle.Na szczescie ona mnie nieco instruktowała i mogę wam powiedzieć że kobietom kurewsko trudno dogodzić :P

Gość lol 2.
no to czekamy na temat kobiet :) "mój facet w łóżku leży na plecach i czeka aż odwale cała robotę " ;p

Gość to chcesz czy nie
a gdy żona leży na plecach :P

Gość DEBILOSEKSUS
bo sie kurna wsciekne od tegu cinglem tyn sam temat ku.wa

Gość życie....
Dzisiaj jest o panach. Którzy jadą po kobietach że aż przykro, czasem nie wiedząc ze wina jest po ich stronie.

Gość życie....
i to leżenie na plecach kobiety - z przymusu można zaliczyć do punktu 1 - jeśli nie chce... nie potrzebuje.. to nie można oczekiwać zbyt wiele...

Gość Wódz Szczota Bromden
Tak więc podzielcie się panowie na 2 grupy: 1- tych którzy wybrali grzeczne dziewczynki i na siłę chcą je zmienić. 2- tych którzy się zapuścili i nie są już atrakcyjni dla kobiety.ó A co z tymi, którzy nie należą do żadnej grupy? Bo ja na przykład, kilka lat temu miałem partnerkę, która lubiła czekać na mnie przebrana w sexowną bieliznę i wychodzila w niej na korytarz, żeby mi otworzyć i nieraz jak jechaliśmy samochodem, prowokowała mnie, żebyśmy się zatrzymywali i kochali w aucie gdzieś na poboczu. A teraz jest moją żoną i mam farta, jeśli uda mi się zachęcić ją do sexu raz na tydzień i nigdy nie jest to sex taki jak kiedyś. Ja Adonisem nie jestem, ale uprawiam sport regularnie 3-4 razy w tygodniu i mając 38 lat, jakoś się trzymam. Oboje pracujemy tyle samo, dziećmi zajmujemy się po równo, domem to bym nawet powiedział, że ja więcej (sprzątanie, zakupy etc.) Żona nie odzyskała figury po drugiej ciąży, ale dla mnie jest wciąż obłędnie sexowna, co wyraźnie jej komunikuję, ale o przeważnie do niczego to nie doprowadza. I co na to powiesz, mądralo?

Gość ukropek
chłodna żona? 1. polej ja wrzatkiem ;) 2. znajdz napalona kochanke (polecam) 3. inne rady? :)

Gość Wódz Szczota Bromden
lol 2, coś Panie milczą, nieprawdaż?

Gość Oł maj gudnes !!
Vera na czarno !! :D:D:D

Gość gość
Nie trzymajcie żon w lodówce. :o