Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melanie Munch

LUDZIE!! MASAKRA!

Polecane posty

Gość Melanie Munch

Jutro mam pierwszy zjazd w szkole policealnej i się strasznie denerwuję. Jestem ogromnie nieśmiała chyba mam też fobię spoęłczną (nie byłam u psychiatry by to zdiagnozować) i nie wiem jak sobię poradzę cały dzień w obcym środowisku. Boję się, że nie znajdę sali, że powiem coś głupiego, i że ludzie tam okażą się wstrętni i nie będę miała nawet z kim pogadać. :(

Gość Melanie Munch
w dodatku moge spotkacc tego chlopaka z imprezy , ktorego podejrzewam o zrobienie mi dziecka. jak przez mgle , bylam bardzo pijana go pamietam

Gość Melanie Munch
przestań, to nie jest zabawne

Jakbym siebie czytala dziewczyno...to jest fobia spoleczna,musisz cos z tym zrobic bo bedzie ci ciezko w zyciu....

Gość Melanie Munch
mam wizyte u psychiatry ale dopiero pod koniec kwietnia. Do tego czasu będę miała 3 zjazdy :( wyszłaś z tego?

Gość Melanie Munch
a i bede miała jazdy....

Pod koniec kwietnia? Niestety nie wyszłam,ale jestem na dobrej drodze:) Psychiatra,psycholog na pewno ci pomoze.Ludzie w internecie tez niewiele ci doradza. Trzymaj sie,A na spotkaniach staraj sie uśmiechać,bądź sobą i nie martw się ze palniesz coś głupiego,po kazzdy przecież w zyciu powiedział jakas glupote.Uwierz ludzie nie sa zli,polubia cie,tylko zacznij być z nimi i jak ci mowilam przynajmniej sie usmiechaj,ale nie przesadzaj.

a ja mam takie cos ,ze tez bardzo sie wstydze rozmawiac z ludzmi ,az mam taki strach,ale po mnie tego nie widac i wiekszosc ludzi uwaza mnie za przebojowa. Nikt nie wie ze mam paniczny strach przed ludzmi---czy to tez jest fobia spoleczna????

Gość Melanie Munch
tak pod koniec kwietnia, bo nie stać mnie na prywatną wizyte a terminy są kosmicznie długie:( w sumie to się zawsze uśmiecham, ale często się denerwuje i przez to jestem strasznie gapowata.

venia-16 to tez fobia ja tak mam i zaburzenie mowy tzn.nie mogę wydusić od siebie słowa. Autorko tematu,to chyba będziesz mieć wizyty co miesiac jak nie chodzisz prywatnie. Szkoda,ze tak pozno dopiero idziesz.Wiesz ja szlam do szkoly dla doroslych i tez tak mialam takie leki czy mnie zaakceptuja,czy nie beda sie smiac zobaczysz kilka zjadow i bedzie dobrze.

tez tak mialam teraz sobie mysle "a,pierdole jestem soba, nikt mnie nie musi lubic' i tyle, tez sie stresuje bardzo w takich sytuacjach ale zachowuje sie jakbym byla b.pewna siebie. dziala:) najgorzej bylo jak wbieglam kiedys spozniona na sale wykladowa wykladowca wsciekly cala sala pelna ludzi a mi upadla torebka dokladnie na srodku, wszystko sie wysypalo i stłukł mi sie czerwony lakier do paznokci.......na bialych kafelkach..........od tego czasu sobie mysle ze gorzej niz wtedy nigdy nie bedzie no i juz nie nosze lakieru w torebce ;)