Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlight 25

Odbiłam żonatego i...

Polecane posty

Gość brednie i tyle
Kobieto masz prawie 40 lat, ten wiek już chyba do czegoś zobowiązuje.

Gość gooooooo
widac nie ...................i g......no ci do tego

Gość brednie i tyle
Tę kobietę, która okazała odrobinę godność urywając kontakt z facetem po tym jak się wydała sprawa z jego małżeństwem jestem jakoś w stanie zrozumieć. Są teraz szczęśliwi ok. Ale Wy dwie jesteście jak ziszczenie się okropnego koszmaru.:)

Gość gooooooo
jakbys czytala ze zrozumieniem to wyczytalaby ,z e skonczylam ten romans wlasnie ze wzgledu na dzieci i rozbicie malzenstwa ......ale po co czytac , lepiej oceniac, prawda?

zaściankowe poglady ? wierność , moralność , przyzwoitoś- to są zaściankowe poglądy ? To rozumiem ,że te nowoczesne to są : puszczanie sie z kim popadnie , robijanie małzęństw i brak jakichkolwiek skrupułów ? ja pierniczę , to ja już wole w średniowieczu żyć .

Gość Magdalennn_
wierność, odwaga, moralnośc to są bardzo ważne cechy (właświe cnoty), ale co to ma do seksu oralnego ?????:)

Gość gooooooo
to zyj sobie ...szybko otworzysz oczy , tez mam kolezanki , ktore twierdza ze maja najwspanialszych facetow na swiecie , och i ach , wierny , prawdomowny i uczciwy a po cichu daje niemoralne propozycje , kolezance , to jest dopiero okropienstwo ....

Oj Figa, pracuję w zakładzie karnym i gdybym cię szmato tylko miała pod kluczem. Nie muszę mowić jak tam są traktowane różne kochanice i tym podobne zdziry. Koleżanki w celi nie dały by ci odpocząć. Zostałabyś zajeżdżona.

Gość gooooooo
pamietaj ze puszczaja sie z facetami , wiec i faceci sa puszczalscy i tyle .....

Gość gooooooo
a tak ja napisal wyzej kolega , puszczaja sie bez powodu i po drinku , wiec nie zrzucajmy calej winy na kochanki .....

i to jest twoje usprawiedliwienie ? " wszyscy zdradzają to i ja zdradzę " ? wiesz co to przyzwoitość? wygogluj sobie .

Gość gooooooo
wiola jak ty taka ostra jestes do swoich podopiecznych to chyba twoje szefostwo powinno sie zastanowic nad twoim dalszym etatem.... osoba pracujaca w takich sluzbach powinna byc neutralna .....bardzo brzydko , nie wiedomo czego mozna sie po tobie klawiszu spodziewac

Gość brednie i tyle
Wystarczy mi to co napisałaś o jego żonie, jaki użyłaś określeń. Jesteś przesiąkniętą jadem zgorzkniała kobietą, która są kobiecość już niedługo utraci. Zostanie tylko jałowa potowa, pojękująca od czasu do czasu.:)

A czy ja mowię ze ja bym coś zrobiła? Mowię tylko, że takie coś nie miało by w celi łatwego życia. A i strażniczka może legalnie uprzykrzyć życie. Wierz mi.

Gość gooooooo
brednie........ a do kogo ty piszesz , bo nie rozumiem .......

Gość brednie i tyle
Nikt tu zdradzających facetów nie usprawiedliwia. Oni są jeszcze bardziej winni niż kochanka, to fakt niezaprzeczalny.

Gość gooooooo
no wlasnie uwierzylam hahahahahah ciekawe co na to uprzykszanie ludzie toba zarzadzajacy.....?ciekawe teraz to dalas mi do myslenia .... uprzykszanie , powiadasz....

Gość Magdalennn_
Wiola sorry ale po takim tekśćie powinnaś być zweryfikowana po nr IP. Weź jej jeszcze oko wydłub. Kobieto zastanów się co piszesz na publicznym forum.

Gość gooooooo
no to sie czegos nowego dowiedzialam , klawisz prawnie uprzykrza zycie wiezniom , no szok i jeszcvze dostaje pensje z moich podatkow , straszne

Gość Magdalennn_
Jestem w szoku. Wydawało mi się, że kobiecą cechą jest łagodność, dawno nie spotkałam się z taką agresją. A tak na marginesie, to chyba prawda, że kobiety pracujące w więzieniu są bardziej okrutne niż mężczyźni.

Gość gooooooo
magdalennn , tez jestem tego zdania , zainteresujemy sie ta pania?

Gość gooooooo
magdalenn ale to nie kobieta tylko klawisz , ona nie ma nic wspolnego z lagodnoscia i kobiecoscia , widzisz co soba reprezentuje , szok , do zwolnienia ....

Gość Magdalennn_
Wiesz po co są strażnicy w więzieniu???? Po to żeby pilnowali więźniów, żeby nie zrobili sobie i innym krzywdy. Sam fakt, że nie zareagowałabyś na publiczny lincz jako strażniczka, jest dyskwalifikujący Ciebie w pracy na tym stanowsku. Nie będę rozpisywała się już o poczuciu moralności i godności.

Gość brednie i tyle
A Ty co sobą reprezentujesz? Kobiecość? Łagodność? A może szczerość i życzliwość?

a mozę moralność i godność : D? oj , kobiety ... weszłyście w cudze buty a chcecie kogoś osądzać ...

Ja gdzies czytalam, ze niektore lubia wykorzystywac wladze ktora maja nad innymi kobietami. Wiola twoje slowa nie zrobily na mnie zadnego wrazenia. Wybacz.

Gość brednie i tyle
No tak moralność i godność - to domena kochanek:-)

Gość gooooooo
magdalennn, nasza klawiszka sie przestraszyla , napisala co wiedziala i uciekla hahahahahhah

Gość gooooooo
figa, a na mnie zrobily wrazenie , klawisz jest urzednikiem publicznym i takie rzeczy wypisuje to sie nadaje do sprawdzenia ......