Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionayit8e

Boję się powiedzieć mężowi o ciąży! Pomocy!

Polecane posty

Gość ja podobnie
ja się nie dziwię że się bała, niektórzy mężowie mówią wprost że na razie nie chcą dzieci, pilnują antykoncpecji, czy ona bierze tablety, są tacy niestety a przecież ciąże nieplanowane się zdarzają i ja potrafię zrozumieć że taka zaszczuta żona boi się przyznać, że zawiodła w jakimś sensie, że on będzie zły, że nawet odejdzie a to rozkładaniu nóg przed własnym mężem - żałosne jesli ktoś tak nazywa seks małżeński, wszak chyba z własnym mężem można się kochać i nawet powinno się, nie?

Gość nammi
skoro po ciemku to czekaj dalej może i do porodu nie zauważy. :O a co do tego ze nie chce dzieci to ciekawe czemu nie zrobił sobie wazektomii skoro tak mu te dzieci przeszkadzają.

Gość ja podobnie
wazektomia jest prawnie zakazana w naszym kraju a nie każdy ma czas i piniądze zagranicą to zrobić zresztą ciąża to sprawa ich obojga a nie tylko jej lub jego

Gość nammi
ja rozumiem to jak najbardziej ale tutaj jak widać sprawa ciąży i dziecka dla tego faceta jest sprawą tylko i wyłącznie matki. on sie zawija i znajduje sobie inną kobietę. Dlatego moim zdaniem z takim podejściem powinien się poddać wazektomii i miałby spokój. a nie wypierać się odpowiedzialności bo on nie chce dzieci. Żałosny jest i tyle. a swoją drogą to wazektomia jak i podwiązanie jajników powinno byc legalne.

Gość no coż:/
dokładnie. za ciążę są odpowiedzialni oboje. ale widać,ze panna jest zakochana i zaszczuta przez własnego chłopa.

Gość ja podobnie
też jestem za legalizacją podwiązywania jajników i wazektomią

przecież czarnuchy na to nie pozwolą

Gość nammi
pewnie to jest złe wg prawa(bo jest mus być płodnym :O ) a niechciane dzieci i aborcje są lepsze? Ludzie powiedzcie mi jak można być tak głupim żeby zakazywac środków anty nawet -to już wymysł kościelny. chore to wszystko.

Gość ja podobnie
ja mam dwoje dzieci i więcej nie zamierzam, zabezpieczam się tabletkami i gumką jednocześnie a i tak się boję że zajdę w trzecią bardzo chętnie bym się podwiązała i czerpała przyjemność w byciu blisko w moim mężem

założ sobie wkladkę. ja mam juz drugą i zawszze kochamy się do konca i nie zaszłam i jestesmy/cieszymy sie bliskoscią z mężem

Gość hjklhkjhkj
jajowodny sie podwiazuje nie jajniki, douczyc sie, a wazektomia jest jak najbardziej legalna w Polsce, poczytajcie sobie a pozniej tu wypisujcie

Gość hjklhkjhkj
*jajowody

Gość ciemnota antyaborcyjnaaaaa
no i proszę ile kobiet chce nie mieć dzieci, a tu w naszym pojebanym kraju wszystko zakazane,

Gość siezastanawiam
autorko mam podobny problem, moj partner ma dziecko z poprzednia partnerka ale sie widuje z dzieckiem i placi alimenty nigdy nie chcial miec dzieci ja tez "wpadlam" tak jak i Ty autorko, bralam tabletki ktore zawiodly i wlasnie zaczal mi sie 6 miesiac ciazy, z partnerem nie jestesmy razem, powoedzialam mu odrazu jak sie dowiedzialam, kazal usuniac ale ja nie, pozniej co chwikle sie klocilismy o cos i tak oto zostalam sama z brzuchem..... nie zasluguje na nas....

Gość to jest............
topik z marca - autorka pewnie juz urodzila

Gość autorko
odwlekasz tylko to w czasie bo final sprawy bedzie jeden - innej drogi nie ma bo w koncu urodzisz i on sie dowie a im pozniej sie dowie w tym wiekszym szoku bedzie lepiej powiedz mu teraz bo pozniej bedzie trudniej z malym dzieckiem przezywac ze sama jestes - jeszcze jakas deprecha cie zlapie