Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selenia111

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość klon pierwszego nicka
Przeważnie mężczyzni po przejściach potrafią to zrozumieć

Dokładnie Lady Blond uwazają mnie za gorszy gatunek za towar wybrakowany chociaż oglądają sie za mną na ulicy

Gość pffff ogądać się mogą
i co z tego do łóżka to multum facetów znajdziesz , ale to jeszcze nie znaczy ,że będa chcieli stworzyć z tobą rodzinę. W seksie dzieci nie przeszkadzają :D

pewnie ma szanse pod warunkiem ze nie bedzie zmuszec nowego faceta do bycia ojcem oraz nie zmuszała go aby te dzieci kochał jak swoje i nie zmuszała do płacenia za ubrania itp itd dla dzieci

Oglądają się za tobą na ulicy bo jako kandydatka na kochanke czy koleżanke do łóżka jesteś idelaną kobietą ale nie do związku.

Gość Lady Blond
uważam, że znajdziesz partnera - nie martw się. ale nie trać czasu na kolesi, którzy uważają Cię za gorszy towar. ja mam 30 lat, nie mam dzieci i jestem panną(ładną) :) a nie raz spotkałam się z opinią, że ze mnie stara dupa itp. niech ci wszyscy chłopcy którzy tak uważają podrywają osiemnastki he.. he.. :)

Gość Lady Blond
Dominik1000 Twoim zdaniem jaka kobieta jest partnerką do związku a nie tylko do seksu? brzydka..?

Gość Lady Blond
bez zobowiązań to znaczy bezdzietna panna, a bez przeszłości? dziewica?

Gość hbrthth
pytasz sie durnych gimgowien o powazne sprawy? oni nawet nie wiedza do czego chuj sluzy i gdzie go wsadzic!! oczywiscie , ze kobieta ma szanse trafic na normalnego kochajacego mezczyzne. Moja kolezanka z dwojka dzieci trafila i to na mlodszego od siebie o 5 lat!!! On poza nia swiata nie widzi i wspomne ze maja juz wspolnie dziecko:)

cream - nigdy nie zmuszałabym mojego partnera aby byl ojcem dla moich dzieci, one mają ojca nie potrzebuje takze jego pieniedzy bo doskonale sobie radze sama. Potrzebuje partnera

Gość Lady Blond
Dominik wg Twoich wytycznych jestem wprost idealnym materiałem na partnerkę- nie mam dzieci, nie miałam męża, jestem ładna a mimo to jakoś nie widzę, żeby się kandydaci w drzwiach nie mieścili :)

tylko dlaczego wyszłas za bad boya? nie mogłas wczesniej związac sie z normalnym kolesiem?

tylko dlaczego wyszłas za bad boya? nie mogłas wczesniej związac sie z normalnym kolesiem? Bo ja dobrze dymal, na ostro.

wiesz cream głupia byłam, za młoda, poznałam faceta nie myslałam o nim jak o kandydacie na meza, zaliczylismy wpadke i tak jakos sie potoczylo

Gość Lady Blond
oprócz wspomnianych zalet jestem inteligentna, wykształcona, dowcipna.. mam dalej wymieniać :)

zresztą mnie rozwódki z dziecmi nie krecą, ale uwazam ze masz szanse poznac kogos tylko nie mów mu jakiego miałas meza bo odrazu cie oleje

Gość easthtg
cream a dlaczego by miala nie mowic ja powiedzialam swojemu partnerowi z kim mam dziecko i nie uciekl a ojciec dziecka to naprawde zwykly skurwiel:)