Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selenia111

Pytanie do panów

Polecane posty

ja jak bym sie takie cos dowiedział to poczuł bym sie jak smiec czyli bad boy do zrobienia dzieciakówe a normalny koles ma niby z nimi zyc i tworzyc rodzine

''cream a dlaczego by miala nie mowic ja powiedzialam swojemu partnerowi z kim mam dziecko i nie uciekl a ojciec dziecka to naprawde zwykly sk**wiel'' Dlatego ze facet mialby poźniej w świadomosci ze jego nowa partnerka to zwykłą dziwka któa poleciała na jakiegoś pustaka.

Dominik a czy ty znalazłeś juz kobiete swoich marzn czy nadal szukasz, a moze wolisz byc singlem?

Gość easthtg
cream nigdy nie wiesz na kogo trafisz, tak trudno to pojac??

Gość qwr2grf
uwierzcie chlopaczki ze wielu jest takich którzy za grę aktorska mogliby dostać kilka oskarow!!!! a ze wy ciotki macie to za zle kobietom to tylko swiadczy o tym z e nie jesteście zbyt inteligentni by ogarnac temate

Ważne żeby było z czego się utrzymać to czemu nie :)

oczywiscie ze wiem na kogo mozna trafic wystarczy czasem tylko obserwowac zachowanie i co i jak mówi dana osoba i miec odrobine zdrowego rozsądku ! " Dlatego ze facet mialby poźniej w świadomosci ze jego nowa partnerka to zwykłą dzi**a któa poleciała na jakiegoś pustaka." dokładnie!

Nigdy nie wiadomo kim okaze sie twój partner po latach lub kim sie stanie np w wyniku jakiegos nałogu

Nie miał nałogu jak go poznałam. poznał nieodpowiednich kolegów i zaczął brać narkotyki i odbiło mu

oj bedzie ci ciężko kogos poznac jakbym sie dowiedział twój były mąz to odrazu bym cie olał bo związek z tobą był by ponizeniem

Gość klon pierwszego nicka
Ja jestem opiekuńczy i kocham dzieci. Na pewno byłbym Tobą zainteresowany.

Jasne, że jestem szczery. Szczęśliwa rodzina to dla mnie rzecz pierwszoplanowa.

Gość oncvdponc
dziewczyno idz do pubu-poznaj kogos a nie sie tu pytasz ja jestem tez mloda, bez dzieci itp a jakos tez facetow brak chetnych

Gość Jomalla, Nigeria
hehe klon dobrze wie w jakie tony uderzyć aby mieć szanse na zaliczenie naiwniaczki:)

Nieprawda.

ja nie nazekam na brak zainteresowania ale jak wyczuc ktory facet chce mnie zaciągnąć do łózka a który chce sie związać na stałe?

Gość Jomalla, Nigeria
Nie pisz że nie prawda. bo ja sam doskonale wiem jak to robic i często z tego korzystam:) A takie dzieciate desperatki to najłatwiejszy łup:) Wystarczy takiej okazać odrobinę zainteresowania, parę komplementów, kwiaty na pierwszej randce i jeszcze tego samego dnia masz taką w łóżku:)

Gość Jomalla, Nigeria
selenia111 Zadając takie pytania na takim forum potwierdzasz tylko że za bystra to ty nie jesteś:) Związać z taką bym się nie chciał, co najwyżej kilka razy bzyknąc niezoobowiązująco:)

Gość spawacz plastikowych zderzaków
zostalas sama z bagazem to teraz tatusia szukasz ciote zeby tylko byl i kase dawał. jak nie mialas dzieci to sie sypalas a z ciot sie smialas ze takie z nich flaki. jak znajdziesz jakiegos barana to na bank bedziesz sie znow gdzies na lewo puszczac pod pretextem ze to nie milosc - on tylko utrzymuje moje dzieci, ni kocham go. dziwka zostanie dziwką

Do łóżka to ja mam swoją żonę. Odpowiadam dziewczynie czysto teoretycznie i szczerze. Nigdy nie wiadomo co się w związku wydarzy. U mnie miałaby duże szanse gdybym został sam lub odszedł od żony.