Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polianka18

Napiszcie mi jak to jest - chodzi o wpłatę pieniędzy w banku

Polecane posty

Chcę wpłacić pieniądze w banku. Gotówkę. Czy muszę iść do tego banku, w którym ma konto osoba, której wpłacam te pieniądze, czy do mojego banku, w którym ja mam konto? Sorki za głupie pytanie, ale rozkojarzona ostatnio jestem ;)

Gość bancowo ...
nie do wiary:( co za braki w edukacji idź do swojego banku i zrób przelew na konto tego kogoś, musisz mieć numer konta odbiorcy, jego nazwisko, adres nie jest potrzebny

Gotówkę mozesz wpłacić w kazdym banku nawet i na poczcie:)

Gość bancowo ...
nie masz konta w internecie? kto teraz chodzi do banku?

Nie wiem czy dobrze mnie rozumiecie. Mam pieniądze w gotówce, które chce wpłacić mojej koleżance (jestem jej dłużna). Pieniądze ona musi mieć na swoim koncie w poniedziałek. Mogłabym pójść do wpłatomatu, wpłacić najpierw na swoje konto, a potem zrobić jej przelew przez net. Ale tak to musiałabym czekać do poniedziałku zanim te pieniądze będą u mnie na koncie. Chcę żeby ona miała te pieniądze już w poniedziałek rano. To mam iść do jej oddziału banku i tam wpłacić na jej konto?

Gość bgfdyuhweli
tak

Gość Ups..........
Jeśli masz możliwość to idź do jej banku i wpłać będzie szybciej i nie zapłacisz za przelew.

Mam nadzieję że masz numer konta koleżanki? Jeśli masz to idziesz na pocztę albo do byle jakiego banku i wpłacasz, oczywiście musisz jeszcze znać imię i nazwisko koleżanki.

Gość matko świnta...
U mnie kasa z wpłatomatu jest do godziny na koncie. Rozumiem przelew można mieć w pon, ale kasa z wpłatomatu tyle się nie księguje.