pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 tym razem pytanie podchwytliwie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam palcem wskazującym Napisano Marzec 23, 2012 ale gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clairvorance Napisano Marzec 23, 2012 i'll shatter your world like you're back in that maze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K.O.T. Napisano Marzec 23, 2012 Slash, choć on jest bardziej ideą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 23, 2012 niestety jak zwykle po staremu jedynie ja:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 na kafe się nic nie zmienia tylko ino więcy much się do gówna zlatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 hehehe :D dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 23, 2012 no to w sumie chyba komplement byl jakby nie? "jestem sławna lubiana i fajna i ludzie lgną do mnie jak muchy do świeżej qpy" ewentualnie pdobna wersja z powodzeniem u płci przeciwnej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 no dokuadnie michau dobrze prawisz. ja to tak właśnie zrozumiałam prosze ja Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clairvorance Napisano Marzec 23, 2012 bo właśnie o to mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 no wiemy przecież :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 23, 2012 no oczywiście nie posądzaciemnie hcyba że wątpie w wasz intelekt i rozumeinie tekstu pisanego rówiniez miedzy wierszami... moje wyjaśnienie jest skierowane do pospólstwa z kafe śledzącego, z wypiekami na twarzy i ręką w majtkach, ten topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 23, 2012 no oczywiście nie posądzaciemnie hcyba że wątpie w wasz intelekt i rozumeinie tekstu pisanego rówiniez miedzy wierszami... moje wyjaśnienie jest skierowane do pospólstwa z kafe śledzącego, z wypiekami na twarzy i ręką w majtkach, ten topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 myślisz, że ktoś mje śledzi? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 23, 2012 nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 levviatanku powiedz dokładniej o co Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 23, 2012 nie moze odpisac bo ma obie raczki w majtkach:P tka mysle że jesteś pod ustawicznym podglądem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schiza kafełe 0 Napisano Marzec 23, 2012 paletz umiesz przyrządzić potrawe mięsny jeż ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 :D nie umię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lepiej zobacz co ten podszyw Napisano Marzec 23, 2012 paletz nawet nie umie zrobić kanapek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schiza kafełe 0 Napisano Marzec 23, 2012 a po co robić kanapki w tych czasach,skoro można zamówić mięsnego jeża od beatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clairvorance Napisano Marzec 23, 2012 mięsny jeż ty go zjesz, ty go zjesz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desznikuś 0 Napisano Marzec 23, 2012 swoje latka macie i nadal tak??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schiza kafełe 0 Napisano Marzec 23, 2012 taaaak,śpiewam to mamełe cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 akurat w gotowaniu to jestem zayebista dlategusz mięsnego jeża uważam za najzacniejszą strawę kuchni świata i uważam , że ten przysmak powinien zostać Polskim Narodowym Daniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 23, 2012 pśp o odpowiedz zadaną w temacie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 ale ta odpowiedź jest dwuznaczna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schiza kafełe 0 Napisano Marzec 23, 2012 mięsny jeż niedługo stanie sie szerokopojętym obiektem drwin und żartów na kafełe,lada dzień kafe zagrzmi od podszywów "niczym smukła gazela z rodziny krętonogich wyruszam nad brzaskiem do obliskiej biedronki po zakup skłądników niezbętnych do przygotowania potrway MIĘSNY JEŻ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 23, 2012 http://z1.demoty.pl/23f1fcb3d1f7cb17d213b30252c56e06c24c89e0/miesny-jez :D ja pyerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 23, 2012 a co w tym śmiesznego? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach