Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safvbvb

dziewczyna ponizej 160 cm wzr nigdy nie bedzie w pelni atrakcyjna

Polecane posty

Gość safvbvb

nawet jesli jest ladna,zgrabna,ma zgrabne i stosunkowo dlugie nogi,owszem w mini i szpilkach 10cm zyska duzo ale bez tego juz czar pryska i wyglada jak 12 letnie dziecko

Gość justynka2002
też tak mysle... i ja mam niestety tylko 158cm:( uwazam ze jestem nie atrakcyjna bo mam za krotkie nogi:( no ale coz:( musze sie cieszyc przynajmniej z tego ze nie jestem jakims ogromnym mutantem;D bo mysle ze faceci wola male drobne dziewczyny niz przerosniete yeti;p

Gość safvbvb
163-168 to idelany wzr dla kobiety:D

Gość pitu pitu wiosna idzie
atrakcyjna w jakim sensie ? nastolatka i dziewczyna zaraz po 20 jesli nie rodzila jest atrakcyjna chyba dla kazdego faceta ......... faceci rowiesnicy sa bardziej krytyczni ale to wynika z ich kompleksow i braku doswiadczenia w sprawach mesko-damskich

Gość milyyy
tez takie lubie:P

Gość MOnikaaaaaa24
gdzieś czytałam ,ze badania naukowe wykazały ,ze kobiety o nizszym wroście niż przeciętna szybiej wychodzą za mąż i rzadziej są samotne

Gość może i tak ,ale
znam kobiete w wzroście może 155 co ma takie powodzenie jak żadna moja koleżanka ,a mam dużo ładnych koleżanek. jak wyjdziemy do klubu np ona sie wcale nie ubiera jakoś wyzywajaco choć modnie ,ale rwanie ma takie ,ze naprawde

Gość xxxyyy111
ale wy jesteście nawiedzeni co ma wzrost do atrakcyjności???każda kobieta która o siebie zadba i ma trochę oleju w głowie jest atrakcyjna!!!no tak tylko że pewnie są tu same dzieciaki dla których najważniejszy jest wygląd a nie to co kobieta ma w głowie i sercu...powodzenia dla lalusiów którzy tak myślą

Gość w pełni atrakcyjna_
dla kogo w "pełni atrakcyjna" i po co ? Nie każdy ma zamiar zostawać miss universe albo startować w tap madl Atrakcyjna dla wszystkich ? Przeciez to śmieszne

Gość czerwonaa_8888
każda potwora znajdzie swojego amatora:D

Gość 21412412412
gdzieś czytałam ,ze badania naukowe wykazały ,ze kobiety o nizszym wroście niż przeciętna szybiej wychodzą za mąż i rzadziej są samotne tylko to nie świadczy o ich większej atrakcyjnosci, w własnego dosw. wiem, że faceci myśla często że taka kobiete łatwiej zdominowac

Gość czerwonaa_8888
no to teraz się zaczęła licytacja..

Witak miss... ACH...wg mnie wzrost nie jest wyznacznikiem ewentualnej meskosci czy kobiecosci. Pozdrawiem serdecznie.

Gość okpo[ok[o[ok[ok
Edyta herbuś jest zdaje sie niska a jaka piękna!!!

herbusiowa akurat urodą nie grzeszy. najważniejsza jest twarz, potem proporcje ciała, reszta to sprawy drugorzędne