Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArkadiuszHmn

Moja żona lubi mój tyłek POMÓŻCIE

Polecane posty

A więc zacznijmy od początku.Jestem z moją żoną prawie 5 lat.Cała sytuacja związana z tym problemem rozpoczeła się kiedy zaczeliśmy bawić się oralem.Ona często klęcząc przede mną pieściła moje pośladki.Nie zwracałem uwagi i nigdy mi to nie przeszkadzało.Problem rozpoczął się na dobre kiedy dowiedziała się w internecie o tzw.masażu prostaty.Ona tylko czekała na okazję by to zrobić a ja nieco podpity wpadłem.Nie powiem było bosko mimo iż następnego dnia pojawił się pewien dyskomfort.Na to jednak nie mogę narzekać.Dramat zaczął się jakoś na początku lutego.Otóż moja żona zakupiła sobie przez internet sztucznego członka na pasku który to własnie sobie przyczepiała i chciała nim penetrować mój odbyt.Owszem pojawił się szok i czułem że to wymyka się spod kontroli ale żona przekonała mnie że mamy do siebie pełne zaufanie i powinniśmy eksperymentować itp.Było to wielkie rozczarowanie.Nie było to wcale tak przyjemne co tu dużo gadać bolesne.Po kilku próbach odmówiłem a żona oznajmiła mi że koniec z seksem skoro ja jej nie mogę zaspokajać.Na minetkę ma ochotę rzadko o seksie czy lodzie już nie marzę. Najlepiej kiedy ona penetruje mnie i dogadza sobie paluszkiem.Dziś po pracy wyjechała do Mamy i oczywiście dostałem opieprz że nie dbam o żonę (dla jasności żona nie powiedziała prawdy a stek kłamstw ). Ja sam boje się powiedzieć komuś cokolwiek bo najzwyczajniej w świecie zostanę wyśmiany.Nie wiem co robić .Czy w tej sytuacji może pomóc jedynie wizyta u seksuologa?

Hahahah :d Sorki ale to było zabawne. A wracając do twojej sytuacji to chyba nie ma innej opcji.Ona ma jakiś chory fetysz który Ci nie odpowiada.My również musimy rezygnować z wielu rzeczy więc i one moga.Pozatym ja osobiscie uważam że pieszczoty w zwiazku nie powinny się odgrywać z cierpieniem czy kosztem innych.A i koniecznie schowaj to dildo jak matka sie zacznie ciskać że nie spełniasz sie jako mąż pokaż jej rekwizyt ;)

Gość Bisex
Zerznij jej porzadnie dupala, to bedzie wiedziec na jaki temat jest konwersacja.

Próbowałem pokazać jej przez co ja przechodzę i wogóle nie chciała mnie słuchać.Mówi że nie jestem gotowy do poświęceń .

Gość super znawca
egoistka

chłopcy ale postawcie sie na naszym miejscu. skoro sla ciebie to nie jest przyjemne pomyśl czy dla niej jest. szczerze porozmawiajcie bez krzyków i wyrzucania sobie różnych rzeczy to może dojdziecie do jakiegoś kompromisu. z kobietami trzeba łagodnie bo sami wiecie że szybko sie obrażamy...

"Dziś po pracy wyjechała do Mamy i oczywiście dostałem opieprz że nie dbam o żonę (dla jasności żona nie powiedziała prawdy a stek kłamstw )." Najbardziej chora to tu jest Twoja relacja z teściową. "Ona ma jakiś chory fetysz który Ci nie odpowiada." Sam jesteś chory. :o 🖐️ Autorze, porozmawiaj z żoną, zaproponuj kompromis-masaż prostaty palcami tak, sztuczny członek nie. A tak poza tym to może po prostu za duże dildo kupiła i nie przygotowaliście się odpowiednio.

Ja już bym to przebolał ale to naprawdę za często.Nie wspominając już o tym że przestałem czuć się męzczyzną.Seksu prawie wcale i ona chciałaby tylko mnie penetrować . ;/ Nie wiem czy to dildo jest za duże po prostu to boli.Ostatni seks kiedy ja penetrowałem ją odbył się hmm w czwartek zeszłego tygodnia.Za to ona ujeżdzała mnie w sobotę,niedzielę , wtorek.W czwartek się nie zgodziłem i była nafuczona a już w piątek czekała na mnie w szlafroku i oczywiście dildo...Wkurzyłem się bo to się robi żałosne więc wyjechała do Mamy.Dziś wieczorem ma przyjechać i porozmawiać.Ciekawe co to będzie.Ja zaczynam myśleć czy Jej zachcianki są normalne ..

Gość .incognito.
nie są...ja to widzę jako próbę dominacji,.. to ona ciebie teraz będzie posuwać ty będziesz jej dziwką... Psycholog/seksuolog

Gość .incognito.
zabawa zabawą wprowadzasz nowość spróbujesz fajnie ale nie taki hardcore...

Gość .incognito.
Może przyprowadź jej kobietę ... ? ale najpewniej pogadać ze specjalistą

Nie chcę żadnych osób trzecich w naszym związku.A co do seksuologa to również o tym myślałem ale już mogę Wam powiedzieć jaka będzie Jej reakcja.Zacznie gadać że wymyślam problemy itp.

MISTRZU,ŻONA CHCE CIĘ UCHRONIĆ OD GROŻEJ CHOROBY t.z.RAKA PROSTATY A TY JESTEŚ ZAŁAMANY.ŻLE CI DAJ MI JĄ.

Gość hahaha gdyby to pisał
facet byłoby przezabawne ale w każdym sformułowaniu widać kobiece pismo zakłamana zboczona idiotko

a moze ona lubi dominacje lub ma zapedy biseksualistki...rozmowa samemu lub psycholog...powiem szczerze ja tez lubie piescic dupke meza ale nie sztucznym kutasem tylko paluszkiem...i nie mam z tym problemu....moze korek snalny kup bedzie mniejszy i mniej bolesny plus durex zel nawilzajacy..:):):)