Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ladna twarz ale

czy moge szukac milosci?

Polecane posty

Gość mam ladna twarz ale

mam ladna twarz ale brzydkie cialo. czy moge szukac milosci czy nie powinnam bo nie nadaje sie do tego?

Praktycznie każdy chcę kochać i być kochany, więc ty też :)

Gość franeg
kto szuka ten znajdzie kto nie szuka ten ma gówno

Gość ar
a czemu uwazasz ze masz brzydka twarz

Gość ar
a czemu uwazasz ze masz brzydkie cialo

Gość ar
a czemu uwazasz ze masz brzydkie cialo

Gość mam ladna twarz ale
mam rozstępy i skórę w kiepskim stanie po schudnięciu 40 kg. muszę schudnąc tak jeszcze 10, ale z rozstępami nic nie zrobię i ze skórą też, chyba że bardzo drogimi zabiegami. mam czekać 10 lat aż na to zarobię? a teraz nawet nie marzyć o miłości?

Gość mam ladna twarz ale
twarz mam ładną, nawet bardzo, rzadko widzę kogoś z ładniejszą twarzą, albo sobie wkręcam

Gość ...........n
ładna twarz to bardzo duzo, jak ktoś cie pokocha to przymknie oko na drobne usterki, serio :D

Daj spokój, jak najbardziej mozesz być szczęsliwa :) życzę Ci tego :)

Gość mam ladna twarz ale
ale jak? poznam kogoś, polubi mnie, ok, ale jak ja sie mu pokaze? jak go zafascynuje? nie chce nikogo unieszczesliwiac

Gość mam ladna twarz ale
kana.de dziękuję Ci, bardzo chcialabym kochac i byc kochaną ale nie mogę z ctakim cialem. To nie są drobne usterki, uwierz

Autorko, ja tez mam takie ciało. mimo to jestem w związku już 5 lat. jestem szczęśliwa :) swoją drogą, mogłabyś mi napisać jak zgubiłaś tyle kg i w jakim czasie? na przykład na meila?

Gość ...........n
faceci potrafią zaakcepotwac takie rzeczy, np jakieś ślady po oparzeniach czy inne blizny, rozstępy jak się kocha to się akceptuje całe ciało tej osoby

A ciałem nie przejmuj się tak bardzo, znajdzie się ktoś kto Cię pokocha mimo tego jak wyglądasz.

Gość mam ladna twarz ale
kana.de moglabym Ci napisac, ale schudlam bardzo szybko jak na tyle kg, bo w pol roku, bardzo niezdrowo, w sumie powinnam byc wdzieczna ze zyje, bo znajoma po tej kuracji zmarla, przez to w wieku 20 lat mam cialo gorsze niz moja mama, nie polecam, naprawde

Gość mam ladna twarz ale
nawet jak mnie pokocha, to w lozku sie nam nie bedzie ukladac, bo bede sie wstydzic, nie pokaze sie nikomu. tak bardzo pragne milosci, czulosci, a ogranicza mnie pierdolone cialo (przepraszam, mam juz dosc tego wszystkiego)

Gość mam ladna twarz ale
nie wiem, jak moge umowic sie z kims, przeciez ktos sie rozczaruje mna jak to cialo zobaczy

Gość mam ladna twarz ale
nie jestem księciem - piszesz tak, a myslisz ze ja nie wiem jak jest naprawde? na kafe wszyscy pisza ma miec zajebistye cialo, dupe, cycki, a ja nie mam, nie mam ani jednej ladnej czesci ciala na ktorej moglabym sie skupic

Gość ...........n
jak kogoś polubisz i on Ciebie to możesz delikatnie wprowadzic temat, że niepewnie sie czujesz ze swoją skórą, i obserwuj jego reakcje, myślę, że naprawe wielu zrozumie bo przecież to tylko mały element ciebie

Gość ADO
jo to wstaw zdjęcie tego twojego ciała choć dla mnie najbardziej liczy sie jednak i tak twarz :)

Gość mam ladna twarz ale
cwiczylam ale gowno to dalo widzisz, z tym cos mozesz zrobic, a mnie ratują tylko drogie, naprawde drogie zabiegi, na cale cialo (brzuch, piersi, rozstepy) .........n i uwazasz ze ktos to zaakceptuje? jak teraz liczy sie tylko seks?

Gość mam ladna twarz ale
ADO zdjęcie tego nie odda, wstawialam juz tam gdzies kiedys, wszyscy pisali ze jest prawie normalne, na zdjeciu nie widac rozstepów ani piersi, ktore byly w staniku ok, twarz mam ladną ale to w dzisiejszym swiecie nic nie znaczy, ma bys nieskazitelne cialo, a mi do tego daleko

Gość ADO
oj tam daj spokój napewno ktoś cie pokocha taką jaka jesteś poprostu nie przejmuj sie tym a jak pojdziesz do pracy to zrobisz sobie zabieg ile to kosztuje ?

Gość ...........n
no przecież nawet chłopak w wątku ci pisze, że zaakceptowałby :)