Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ladna twarz ale

czy moge szukac milosci?

Polecane posty

Mylisz się, że ładna twarz nic nie znaczy, faceci właśnie w niej się zwykle zakochują. Ty masz większe szanse na poznanie wartościowego faceta niż laska z brzydką twarzą, ale np. dużymi cyckami. Nie powinnaś myśleć tak źle o sobie. Z chęcią bym powiedział coś więcej, ale niestety nie miałem okazji Cię zobaczyć.

Gość mam ladna twarz ale
ADO latwo Ci mowic bo nie masz takich problemow, jestem wiezniem wlasnego ciala w wieku 20 lat! nie wyjde swobodnie na plaze na przyklad ha, potrzebuje minimum 30 tysięcy na wszystko, tyle moge zarabiac nawet i 10 lat i miec w miare ladne cialo w wieku 30 lat, swietnie

Gość wojowniczkaAntyGłupota
poszukaj kogoś z podobnym problemem:)

Gość mam ladna twarz ale
bo oni nie wiedzą jak moje cialo wygląda :) chcialabym wygladac tak jak osoby w moim wieku, miec normalne cialo, ale to niemozliwe na razie i dlugo nie bedzie mozliwe.

Gość ADO
w miłości nie liczy sie wygląd :) każdy z nas ma jakieś kompleksy, ale jakoś żyjemy musisz dać sobie szanse i bedzie dobrze :)

kasiek_771@wp.pl Napisz o diecie i jak masz problem to tez możemy popisać :) nie sądzę że niektórzy na forum chcieliby Ci pomóc ;/ tak tu jest, prędzej zostanie sie zmieszanym z błotem ;/

pokochaj siebie a znajdzie się ktoś kto się dołączy:) pogodź się z tym, nie wkręcaj sobie niczego. żyj ciesz się, doceń co masz. Nie wmawiaj sobie złych rzeczy i nie spisuj siebie na straty od razu. nawt nie naszukałaś się jeszcze. masz 20 lat! wszystko przed Tobą!

Gość ADO
pozatym 30 tyś to nie tak dużo głowa do góry i weź sie do pracy :)

Gość mam ladna twarz ale
wszyscy mi to powtarzają ale zazwyczaj są to osoby ktore mają wymyslone kompleksy, ja piszę obiektywnie, naprawdę nie chcę, nie mogę w to uwierzyć, wszystko czego pragnę to normalnego ciala i milosci

czy ty myslisz ze tylko wygląd sie liczy? jesteś taka płytka? naprawde są ludzie co mają gorzej

Gość mam ladna twarz ale
kana.de, ok, napiszę do Ciebie :* nie szukalam, bo nie uwazam, ze ktos mnie pokocha, ze zasluguje na kogos, zresztą jak mam szukać? przez neta? boje sie do kogokolwiek zagadac, boje sie odrzucenia, nie przelamie sie to nie jest ogromna kwota ale powiedzmy sobie szczerze, ze pracoac na nią musialabym minimum 2-3 lata

Gość mam ladna twarz ale
wiem, ze sa ludzie ktorzy maja gorzej ale sa i ludzie, ktorzy maja milion razy lepiej, nie przemawia to do mnie niestety jak kazdy chce byc kochana i podziwiana przez kogos a ja nie moge byc podziwiana

e-booki sobie poszukaj Andrzeja kaczyńskiego, hipnotyzera, np autohipnoza, na chomiku znajdziesz

nie? nie możesz byc podziwiana? możesz. ktoś może podziwia twoją twarz, może podziwiać twój charakter, samodyscypline, optymizm, możesz zająć sie pasją i być w tym najlepsza.

Gość mam ladna twarz ale
tak, wojowniczka, masz pewnie rację, ale dążę do perfekcji cały czas, a jestem daleko od niej, zawzięłam się, schudlam te pieprzone 40 kg, a tu co? Gówno, cialo dalej nie jest w porządku

Gość majkes
Każdy może.. czemu nie, ale nic na siłę! Na siłę to tylko się problemy zdobywa. Załóż konto na http://sympatie.eu/ i czekaj na odpowiedni kontakt. Zapewniam, że uda ci się kogoś fajnego poznać ;-)