Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec serdecznie wskazujący

Do mam karmiących piersią starsze niemowlęta

Polecane posty

Gość mama wiki25
moja w tym wieku musiała mieć cycka rano i przed spaniem w dzień ładnie zjadała obiadki, deserki, owoce

Do niedawna karmiłam raz dziennie, teraz miałyśmy ostrą kuracje odwykową, mała ma niecały rok.

Gość sdmnasndbcnasbd
A ja chciałam się spytać o trochę inną rzecz, czy wasze dzieci, jak już miały ząbki gryzły was przy karmieniu? Jak tego oduczyć, mój synek ma dolne jedynki od miesiąca i czasem mnie podgryza i boe się co to będzie ak będą górne edynki. Z góryu dziękuję za odpowiedzi :)

mój ma 15 mies i dostaje cycka w nocy jak się obudzi i wstaje ,to żeby go uspokoić dostaje cycka chwilę poje i śpi do rana ,a jeszcze niecały miesiąc temu dostawał cycka przed spaniem i w nocy , w dzień nawet z trzy razy ,zębów ma 7 nie gryzie mnie .

Gość wow provo dla idiotek
hhhmmm to w takim razie synek jak się obudzi za pół roku albo rok to też dostanie cycka dla uspokojenia?

Gość Mój syn
ma obecnie 13 miesięcy ale na noc nie dostaje piersi nawet kiedy wydaje się że ma ochotę , za poradą lekarza dostaje pierś dwa razy dziennie wtedy kiedy faktycznie ma napić sie mleczka a nie uspokoić i powiem wam że mijają już dwa tygodnie od moich nocnych poświęceń i jest spokój:), maluch sie przytuli na chwilę a potem ładnie zasypia a waczoraj przespał całą noc.

-----> sdmnasndbcnasbd Zdarzało się, że córka mnie gryzła... Nawet nie będę opisywać jak cholernie to boli. Powstrzymywałam się wydawaniem jakichkolwiek odgłosów typu syczenie czy okrzykami "Ała, aj" itd. bo wtedy rozbawione dziecko ma niezłą radochę i na bank ugryzie jeszcze raz. Stoicki spokój i zdecydowane "NIE!" - to pomogło w moim przypadku.