Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe-e-sondownik

Kafe-e-sonda: Czy mogłybyście być w związku w którym nie byłoby seksu?

Polecane posty

Gość kafe-e-sondownik

Z przyczyn leżących po stronie faceta. Takich czy innych Chodzi o związki w których ważne jest uczucie. I zakładamy że to uczucie by było I zakładamy że mogłybyście być = nie szukałybyście kochanków

Nie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Jak bez sexu to wolałabym żyć z przyjaciółką. Po przytulaniu, głaskaniu chce jednego...

Nie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Jak bez sexu to wolałabym żyć z przyjaciółką. Po przytulaniu, głaskaniu chce jednego...

Gość Oficjalny chuligan J.CH.
A czy uwzględniasz formy zastępcze np masturbacja partnerki? Ja nie mogłabym być w takim związku. Dla mnie poprostu uczucie wyraża się w cielesny sposób-przytulamy się, całujemy i w pewnym momencie zaczyna się szaleństwo;) No chyba że nie przewidujesz żadnego kontaktu cielesnego-wtedy to już calkowity kosmos.

Nie, nie wyobrażam sobie związku bez seksu Ja z moim chłopakiem czekamy do ślubu i już teraz bywa ciężko się powstrzymać a co dopiero całe życie bez seksu A dopuszczasz w ogóle jakikolwiek kontakt fizyczny? Niekoniecznie o podłożu erotycznym?

Gość kafe-e-sondownik
Tak, dopuszczam jakiś tam kontakt fizyczny :D W temacie chodziło mi o tą najdalej posuniętą bliskość... czyli masturbacje chyba też

a dlaczego wykluczasz seks ze związku? Masz jakiegoś "bloka"? Wstydzisz się czegoś?

a dlaczego wykluczasz seks ze związku? Masz jakiegoś "bloka"? Wstydzisz się czegoś?

Gość kafe-e-sondownik
E-sonda nie dotyczy mnie tylko Was i tego sie trzymajmy :classic_cool:

Gość .incognito.
facetowi urwało kiełbachę po wybuchu bomby. Palca wsadzić możne resztę nie bo brak - nie nie odeszłabym, nie, nie zdradziłabym... ale stałby sie mistrzem minety i zabaw palcami+wibratorem;p

Gorzej gdyby miał awersję do minety

Gość .incognito.
dobra, same paluchy -dłonie + sprzęt na baterie , zasilany - tez bym przeżyła - chyba Oczywiście zakładamy scenariusz wielkiej miłości.

Zależy od sytacji: jesli -Powiedzmy: on jest moim mężem ,mamy dziecko/dzieci i w wyniku np choroby nie może ze mną współżyć-wyobrażam sobie bycie w takim związku bo jak się kocha to nie odchodzi sie od kogos z takiego powodu Zanaczam że to tylko moja teoria,młodej kobiety wierzącej w coś takiego jak miłość i mówiącej z perpektywy osoby która tylko teorytyzuje bo co pokazałaby praktyka?Ręki nie dam sobie uciąc ale starałabym sięzachowac uczciwie. -Nie wyobrażam sobie gdy kogoś poznaję i od początku wiadomo że nie będzie seksu.Mam zbyt duży temperament i nie chciałabym tego kogoś od początku oszukiwać i ranić go.Ale to też tylko teoria...Trzeba znaleźć się w takiej sytuacji by móć w pełni uczciwie odpowiedzieć na pytanie.