Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motorocker

Czy podobają się Wam faceci z wąsami ?

Polecane posty

Gość Motorocker

Mam 24 lata i noszę wąsy. Same, bez brody. Czy rzeczywiście tak mało kobiet z pokolenia przed 30 lubi to u faceów ? Niektórzy twierdzą że to niehigieniczne, ale z wąsami jest jak ze wszystkim innym - można mieć je zadbane albo brudne i tłuste. Miałem kiedyś dziewczynę, której to nie przeszkadzało. Mój kumpel rok starszy ode mnie też nosi wąsy i ma dziewczynę i podobno on jej się tak podoba. PS: Nie jestem żadnym solidarnościowcem ani jakimś tradycjonalistą. Wąsy mają u mnie trochę wspólnego z tym że siedzę w klimatach heavy metal z lat 80-tych a wtedy metalowcy nosili wąsy do "plezer" skór i dżinsów. http://www.metal-archives.com/images/6/4/1/8/6418_photo.jpg Wyglądam mniej więcej jak ten facet w lewym górnym rogu.

Gość fuj, obrzydlistwo
nie podoba mi sie wcale.

Gość btrhbtyrnhjtynher
nie :D

Gość madziorkaaaaa
wąsy są obrzydliwe.

ale jakie wasy? ja np mam taka brodke z wasikiem ale to lekkie taki "kilkudniowy zarost" a np moj ojciec to ma szczotke pod nosem

Gość Motorocker
No większość młodych kobiet tak mówi jak w powyższych odpowiedziach. Tylko starsi ( 30+ ) czasami mówią żę wyglądam dojżalej i bardziej męsko. W sumie trochę dziwne że nawet w Polsce wąsy są już tak mało popularne. Wąsy nosi co 1000 amerykanin, co 400 francuz, co 50 niemiec i co 7 polak.

czyli szczotka juz hmmm no ja sam za tym nie przeszkadzam wasik drazni mnie jak tylko do wargi sie zblizy na tyle ze ja muska

Gość rabbit junk
wąsy fuj :o ale broda już jest fajna

Gość ghghgjhgjhghhjgh
ja nie lubie , ale moja mama lubi ,ona ma prawie 60 lat, raczej mlodsze kobiety nie lubia, wasy nie dla mnie, sorki

Gość fdfbfb
pewnie się z Ciebie smieją...biedny ja jeszcze nei spotkałąm faceta w tym wieku z wąsami, byłby to dla mnie niezły szok :D

Gość Jabardzo
Zgól to, wąsy są obrzydliwe i obleśne. Fe!

powiem tak.. same wasy a zwlaszcza w stylu rockers a la lata 80 to katastrofa!! lubie wydziaranych gosci z dlugimi wlosami i zarostem badz broda z wasami ale ni hooja w takim wydaniu :D

Gość do Coralick
a jakie lubisz pozycje w seksie analnym?

Gość Maralenka
Kurcze, a jak dla mnie to wąsy są super, jeśli komuś pasują. Dla przykładu bardzo podobają mi się wąsy takie jak ma np. wokalista zespołu RHCP w teledysku The adventures of rain dance maggie, bądź te, które często nosi aktor Josh Brolin. Ja jestem na tak w zasadzie;)