Gość wrrrrrrrrrrrrrrwrr Napisano Marzec 25, 2012 to chyba najlepszy spsob bo potem j0-j0 by bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewirrka Napisano Marzec 25, 2012 ja jestem na 800-1000 jezeli moge się dopisac tu do topiku to chetnie to zrobię mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Marzec 25, 2012 też tak myślę a i wiosenno letni czas to ułatwi:) co do skóry to troszke cwiczen hydromasaże i ozonoterapia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 Ja już gdzieś pisałam zamierzam co 3 dni dodawać po 100 kalorii, potem do 1000 dojść i jakieś 2 tygodnie do miesiąca na nim pobyć, potem 1200 przez jakiś czas i do 1500 dobić i na tym cały żywot siedzieć :). Mi się to podoba, że po diecie człowiek po pierwsze jest mniej wybredny co do jedzenia, po drugie ma mniejszy żołądek i po trzecie nie musi sie ukrywać w workowatych ciuchach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania@ania 0 Napisano Marzec 25, 2012 jasne że mozesz !!!! witaj razem łatwiej ale teraz juz spadam narazie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewirrka Napisano Marzec 25, 2012 to dziekuje dzis zjadlam 300 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewirrka Napisano Marzec 25, 2012 ale to nie koniec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 sewirrka ty widzę na kilku tematach podobnie jak ja siedzisz :)...nie dzisiaj noc pisania magisterki czeka, ale zostało mi jakieś 6-8. W nocy załatwię i mam po kłopocie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 miałam napisać MNIE noc pisania...a nie NIE jak wyszło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sewirrka Napisano Marzec 25, 2012 no siedze tak na paru bo szukam diety dla mnie i zadaje pytania,:) opj boginka to masz dzis noc nieprzespana, trzymam kciuki, na pewno bedzie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 25, 2012 Bo ja jestem stworzeniem nocnym :) Dlatego śmiać mi się chce jak ktoś mówi że osoby na tej diecie są zmęczone, wiecznie śpiące i tak dalej. Bo ja żyję aktywnie i jakoś ta dieta mi w niczym nie przeszkadza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudzynka Napisano Marzec 29, 2012 A ja jestem od 2 tyg na 500 -600 kcal i raz w tygodniu jem to na co mam ochote z umiarem , w mojej diecie 500-600 jest uwzglednione nawet kinder bueno 250 kcal hehe :) schudłąm 7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach