Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Zaraz mnie coś strzeli...

Polecane posty

Gość taka jedna co też ogląda
co sie stało? :( moja uluibona telenowelomaniaczko? :classic_cool:

Gość Gość
Całe życie się z nich składa

Kurrwa, bo mam zajebisty problem. 😭 "Nakrylam faceta na klamstwie", tzn nie jestem pewna tego, wszystko na to wskazuje, a on sie zarzeka, ze to nieprawda. Ryczal mi nawet i przysiegal na swoja zmarla mame, ze on tego nie zrobil, ale kurrwa, taki zbieg okolicznosci nie jest mozliwy, bo wszystko sie zgadza... I juz nie wiem. 😭

Gość Gość
Niech zgadnę........... Z inna poszedł w tango

Nie, nie chodzi o to. Mniejsza o to zreszta o co chodzi, ale kurrwa juz nie wiem co mam o tym myslec, wszystkie fakty przemawiaja za tym, ale za reke go nie zlapalam wiec 100% pewnosci nie mam, a jedynie 99% :O

Gość to o co chodzi
carrie? co niby zrobił?

Gość hujnfki,oug
spoko też tak miałam 🖐️ teraz wiem, że faceci to plugawe chamy, które kłamią i będą się wypierać, nawet gdy przedstawisz wiarygodne fakty 🖐️

Kurrwa, no wlasnie ja wiem do czego sa zdolni faceci, ale jego juz bralam pod chooya na wszystkie mozliwe sposoby i sie nie przyznaje twardo. Nawet moj eks, najwiekszy klamca swiata, w koncu wymiekal. :O :classic_cool:

Gość ja znam takiego co został
złapany za rękę a dalej się wypierał, błagał, płakał... a na koniec jeszcze sam zajebał foszka :)

Gość hujnfki,oug
Nie chce tutaj pisac tego, ale nie zdradzil mnie, nie jest gejem, ani nikogo nie zabił. Ale Cię okłamał :classic_cool: na 99% 🖐️

a co zjadł twój deserek :D Faceci to mistrzowie kłamania też się przekonałam ja bym zrobiła jakąś podpuchę!

Kurrwa, zaraz mi peknie banka. Jak on mi ryczal i blagal zebym go nie zostawiala i przysiegal na swoja zmarla matke. Kurrwa, jak sie okaze ze mam racje, to jest najwiekszym kootasem na swiecie, jak mozna przysiegac na zmarla matke... :O

Gość taka jedna co też ogląda
powiedz co zrobil, serio pomozemy, on tego i takpewnie nie czyta, a my sprobujemy rozkninic czy jest metoda jak sprawdzić czy to on

Gość CarrrieBradshaw-Preston
Powiem Wam bo Was lubię, ukadł mi karczochy na Farmville. Wiem że to on, bo tylko on ma moj login i hasło do fejsa.I jeszcze moja kumpela ale ona nigdy mi nie kradł

Gość hujnfki,oug
skoro wie że nie ma metody to :o:o:p współczuje :o

Gość carie chcemy dobrze albo
nam powiesz albo nie pomozemy ci...a serio mamy tegie glowy... kradziez? no mow o co poszlo...wszystko da sie spraedzic (no chyba ze ci napluł do zupy_

no dobra, to powiedz jeśli skłamał to jakie miał ku temu powody? osobiste zyski? nie chciał stracić w twoich oczach?

zreszta przeczucie mi mówi że to nie ten chlopak...gdyby to byl szczegolny to bys sie go nie czepiala tylko byla slepo zauroczona... no chyba że chcesz go troche potyrać

Gość hujnfki,oug
kafeterianie skandują : kłamstwo to kłamstwo! wybierają się na protest do białegostoku pt: STOP KŁAMSTWOM! :classic_cool: sorry :p