Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

maciury w kiebabowni

Polecane posty

A co nikt o nas nie pyta? Nie nodzi wam sie? Sobota jest to pewnie ryje zachlane, a grobe maciory zro kiebaby, I tak nic ciekawego nie macie do powjedzenia, wienc pozostaje mi wam nic rzyczyc. W nastempnym tygodniu pszyjjedzie do nas ksionc to bendziecie mogli sie wy spowiadac.

Gość roznozorznooo
Idz sie naucz ortografi.

A gdzie mam izc? I kto mie o tej poze po uczy? Moze ty?

Anal wiem co znaczy, ale fabeci? Nowo slowo, zapisze w notesie, dzienki.

O co chodzi z tm miensnym jerzem, to cos jak kiebab tylko ze jerz? Wszyscy tera o tym muwio.

Gość smieszek , smieszek ,.
Hahahahahahahahahaha !;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , znów durnie z kafe uczą Fiel ortografii , będzie wesoło !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

Gość ja znam prawde ja prawde znam
miensny jesz, miensny jesz ty go zjerz, ty go zjerz :classic_cool:

Smieszek morze ty mie powiesz co to ten miensny jesz? Ostatnio tyle o tym muwio, powiec prosze. A nie wiesz czy ktos dzis o nas pytal? A I jeszcze jedno, pisalysmy josz formolasz do rozmuw w toku I nam dali odpowiec, program bendo nagrywac pod koniec kwietnia a wyeksmitojo go w polowie maja. A my bendziemy w telewioze.

Gość smieszek , smieszek ,.
Nudzilam się , dobrze że jesteś Fiel .Jestem Twoim fanem .

miesny jez to taka zacna potrawa, gardzace kobiety twierdza ze to tylko tluszcz i cholesterol, ale dla mnie szynka i kabanos nie sa zleeee :D:D zycze smacznego i polecam

Rzadnej konkurecyjnej odpowiedzi nikt nie dal, ja chce tylko wiedziec o co chodzi z miensnym jerzem! Wszyscy spiewajo a nikt nie wie? A chcecie wiedziec jaki temat bendzie jak josz pujdziemy do rozmuw w toku?

Smieszek chyba ci sie pomylilo, to my jestesmy twoim fanem, a ty naszo idolko. do tego pot tobo: dzienkuje za wyjasnienie, myslalam ze to cos glopszego a to tylko potrawa, mogles noie muwic glosno bo tera maciory sie opslinio.

A jeszcze pytanko mam, tak z innej parafji, co zrobic rzeby trafic na bezrobotnosc?

Gość harder bejbi harder
fiel :D 🖐️ jeszcze chwile temu bylam taka wkurwiona ze musialam podwojnej melisy napic a teraz smieje jak pojebana :D dzienki :D

Wiem, jestem smieszna ze czasami to sie sama ze sobo smieje, a najgorsze to jak w autobusie siedze I mi sie przypomni muj chumor. Ale udaje, ze mie to nie smieszy. kiedsy jak mnialam pietnascie lat to se myslalam, ze jak bende miala tyle ile mam tera to, ze josaz bende mondra I powaznym czlowiekiem, a tu sie okazalo, ze muj muzg sie nie rozwinol.

Borze uwielbiam ten momet kiedy mi tak muwicie, slawa udezyla mi do glowy, tera bym chciala kasiore za to brac, zaplaci ktos? A nie zastanawiacie sie jake jestesmy na co dzien?

Gość i sie wyda
No właśnie ,jakie jesteście?

Gość ja znam prawde ja prawde znam
fiel a ja najbardziej lubie jak opowiadasz jakies historie z dziecinstwa, np. jak siostry walnelas glowami :D

Na naszej ulicy myslo, ze jestesmy pszyglupie, nie wiem czy dla tego, ze muwimy do siebie: dziwko I prostytotko, czy dlatego, ze nie obslogujemy grubych bab, czy dla tego bo odpowiadamy na materialne ogloszenia do gazet do starych facetuw, zeby nam suszrkie kopili, a potem oskarzamy ich, ze so ksiendzem, a morze dla tego, ze mamy talent poetycki.

A opowiadalam jak siostze skoczylam na glowe z wersalki?

Gość i sie wyda
Ciągle nie wiem jakie jesteście na co dzień ,Ile lat ma fiel i fiel1,która z was ma męża ?

Albo. Jak taka stara. Gruba baba walnela mie w dope jak wlazlam na jej stodole?

A skond mam wiedziec, ze to nie pisze muj szef? I ze nie zbiera dowoduw ze to my? Ja mam menza, ale mamy ciche dni od wczoraj. Druga fiel nie ma menza, ale ma chlopa. Lat mamy razem 48, dzieli nas nie wielka rurznica wieku. Ja jestem mondrzejsza bo znam wiencej. Odpowiedzi w kzyzuwkach.