Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BF34

Męski punkt widzenia - można pytać!

Polecane posty

Gość bubuuuu
hmmm no to dobrze Cie ocenilam:P bo wygladasz na takiego co bardzo lubi kobiety i lubi flirtowac:P i chyba taki swiety to nie jestes:P....i baaaaardzo watpie ze Ci to przeszlo,wiadomo coreczka jest teraz najwazniejsza,taki dzieciaczek wszystko zmienia :) ale pewnie jakbys spotkal na swojej drodze jakas naprawde super koietke to watpie zebys przeszedl obojetnie:P taak tacy juz jestescie faceci;)

JOLLLKA w mojej pracy to nie mozliwe, zeby byc caly rok ze soba.... po drugie... wiele rzeczy mnei drazni... w tym co ona robi lub czego nie robi do tego gdy jestem na misji ona nie chce jezdzic z corka do mojej mamy... stwarza konflikty....a one sie nawarstwiaja.... mam kumpli, ktorzy maja zony i mimo wyjazdow sa szczesliwi... nam jakos nie wychodzi

Gość jollllek
No wlasnie - co z true love?!?

BUBUUU i PRAWICZKU bylem na misji 3 razy.... tam jest cos co nazywa sie Grupa Zabezpieczenia Medycznego... wielu zonatych facetow... bzykalo pielegniarki. Ja nie... mimo propozycji. nie jestem meska dziwka. wbrew temu jak wygladam na WOSZKu przez 3 tyg w roku tez mozna podrywac lalunie i korzystac do woli...wielu kumpli nie ma zahamowan...ja ani razu od poczatku sluzby nie zdradzilem kobiety z ktora aktualnie bylem. TRUE LOVE? moze gdzies jest skoro ta okazala sie nie true love?

Gość jollllek
Wiesz problemy, nieporozumienia sa obecne w kazdym zwiazku. Pytanie tylko czy chcemy je eliminowac, isc na kompromis. Jesli tak to mozna mowic o true love. U Ciebie widze zwatpienie......podejrzewam nawet, ze gdyby nie corka Waszego zwiazku mogloby juz nie byc.

JOLLLEK calkiem mozliwe.... przekonalem sie o tym na ostatniej misji... poznalem przez znajomego dziewczyne... imponowala mi wiedza, tym co robi... w dodatku bardzo ladna... pisalem z nia co wieczor, nawet dzwonilem z Afganu... juz chcialem umawiac sie z niz w Polsce...gdyby sie zgodzila to bym to zrobil... bedac w domu zaprzestalem kontaktu... ale mamy wspolnych znajomych wiec czasem o nia pytam...mysle o niej... ale ze wzgledu na corke nie chce prowokowac niczego... nauczylem sie hierarchizowac pewne rzeczy... moj zwiazek jest na 2 lub nawet na 3 planie...teraz jest corka i praca

Gość bubuuuu
no tak ale ja nie mowie o takiej wiesz jednorazowej panience,bo to o nich mozna powiedziec dzi**i, bo prawda jest taka ze jak babka nie da to facet sobie nie wezmie i tyle.chodzi raczej o jakas fajna kobietke ktora Ci sie naprawde spodoba nie tylko fizycznie,to nadal bedziesz mial zahamowania? bo gdzies tam jest zona..ale do ktorej tak bardzo Cie juz nie ciagnie i jest rutyna.

dark_side... moja pewnosc siebie zawdzieczam kobietom...ale nie przesadzam z nia... nie jestem narcyzem ani 8 cudem swiata

BUBUUUU panna o ktorej pisalem wlasnie taka jest ... kontaktowalem sie z nia codziennie przez 4 m-ce... jednorazowe znajomosci nie wchodza w gre.... starzeje sie i juz mnie to nie bawi :D zona powiedziala mi kiedys, ze jesli odejde to nie zobacze nigdy corki.. wiec teraz chyba wiadomo, dlaczego jest jak jest

Gość jollllek
A co bys powiedzial na to: wracasz z misji a zona Ci oswiadcza, ze juz nie chce byc z Toba! Zabolalo? Zastanow sie nad tym. Zonie tez moze taki uklad nie pasowac, moze tez znalezc pocieszenie w ramionach innego....

Nie sadze aby mnie to zabolalo... ale wiem, ze ona nie odejdzie.. w przeciwienstwie do mnie jest zakochana i posunie sie do wielu rzeczy, zbym byl znia.... chocby szantaz dot. corki... cios ponizej pasa...

Gość bubuuuu
aaa no to ma na Ciebie haka jakby nie bylo:P nie ładnie troche z jej strony.sama widzi jak sie uklada i ze nie za dobrze a na sile chce kogos trzymac.nie rozumiem takich ludzi ,po co ciagnac cos co nie bardzo ma sens.wychodzi na to ze bedziesz musial czekac do 18stego roku zycia corki:P az sama bedzie mogla decydowac czy chce Cie widziec.

"w przeciwienstwie do mnie jest zakochana i posunie sie do wielu rzeczy, zbym byl znia" to jakieś chore jest...starać się kogoś uwięzić z racji bycia zakochanym. Nie wiem ja tam jakiś czas temu zrozumiałem ,że trzymanie kogoś na siłę , kontrolowanie , szantaże emocjonalne , wymuszanie czegoś NIEMA sensu. JA chce żeby dziewczyna mnie kochała z własnej woli i w jej wyniku była ze mną ,a nie ze jest ze mną bo ją do tego zmuszam...co za bezsens. ...źle bym się czuł na samą myśl ,że ktoś jest ze mną z przymusu.

Gość bubuuuu
o dokladnie tak samo uwazam prawiczku

Gość jollllek
A moze warto na nowo zakochac sie w niej, odnalezc ogien, ktory byl miedzy Wami? Nie wierze, ze jestes z nia tylko ze wzgl.na corke. Musisz sam przed soba powiedziec co tak naprawde czujesz, czego oczekujesz i czy wyobrazasz sobie zycie bez niej.

Gość jollllek
A szantaz do niczego dobrego nie prowadzi :/

Gość hgdfghd
Kiedy jedziesz na woszk ? pewnie Mrągowo bo widzę ze lubisz ze żagle

hhmm.... Abstrah*jąc :P Wy mężczyźni potraficie rozdzielić 'miłość' od seksu bez problemu ;) kobiety też, ale nam to przychodzi zdecydowanie trudniej :O No tak mi się wydaje :O taaak??? :) Natomiast....

jestem z nia bo jest matka mojego dziecka, bo grozi ,ze ograniczy mi widzenia z mala, ktora jest teraz dla mnie najwazniejsza.... w lozku nam sie uklada...choc nie tak jak dawniej...ale w zyciu codziennym coraz czesciej nie potrafimy sie dogadac... do tego dochodza opinie z zew. ze nie pasujemy do siebie... etc. to jest cholernie skomplikowane

Gość bubuuuu
a ile ma Twoja coreczka?:P

caroline niby przychodzi nam to latwiej... ale znam przypadki odwrotne... facet mimo zdrady zony nie potrafil pojsc do lozka z inna a kobieta potrafila sypiac z innymi i z mezem w jednym czasie....

baby skonczy 2,5 latka tak. mragowo... od czasu do czasu zakopane

Gość jollllek
Mimo wszystko dla dobra coreczki zycze zeby Wam sie ulozylo i milosc wrocila, abycie byli w sobie tacy zakochani jak na poczatku zwiazku :) Wierze, ze Wam sie uda, ze to chwilowy kryzys. Zmykam do lozeczka do mojego chrapiacego kotka hehe Dobranoc p.s. Pamietajcie dzisiaj spimy godzine krocej ;))))

Gość bubuuuu
uuu to maleństwo jeszcze,to bedziesz sie dawal tak szantazowac az do pelnoletnosci corki? nie dasz rady przeciez to was wykonczy psychicznie obydwoje,Ciebie i zone a potem moze sie odbic na dziecku to wszystko.

Gość bubuuuu
jollllek to milego spanka:) z mruczkiem:)

Drogie Panie, dziękuję za rozmowę... ;-) Higiena lotnicza wymaga abym od co najmniej 3h spał. Zatem kolorowych snów... i nie zaprzatajcie sobie główek pierdołami... i jakimiś beznadziejnymi facetami :-) zycie jest na to za krotkie :)) pozdrawiam