Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia87324

Jestem samotna:(

Polecane posty

Gość lusia87324

Trzy miesiące temu w końcu zebrałam się na odwagę i zakończyłam pięcioletni związek z facetem, z którym nic mnie już w zasadzie nie łączyło. Bałam się rozstania, bo bałam się samotności. Po rozstaniu spotykałam się z kimś przez kilka tygodni, ale niestety nic z tego nie wyszło. Teraz od ponad miesiąca jestem sama i wariuję z samotności. Siedzę sama w pustym mieszkaniu, nie gotuję, bo nie mam dla kogo, oglądam z nudów telewizję i cholernie cierpię. Myślałam, że jak wyjdę do ludzi, to nastrój mi się poprawi, ale skąd. Chodzę na fitness i smutno mi, jak słyszę, że inne kobiety w szatni rozmawiają o swoich partnerach. Odnowiłam stare kontakty towarzyskie i chodzę częściej na imprezy i tylko się męczę, bo tam są zazwyczaj same pary, a nawet jak trafi się jakiś singiel, to zawsze zainteresowany kimś innym. Nie wiem już co robić. Wiem, że pewnie prędzej czy później kogoś poznam, ale teraz jest mi tak cholernie źle i smutno, że nie mogę. Nie wyobrażam sobie takiego życia przez rok, dwa, zresztą boję się, że wpadnę w depresję czy coś:(

Gość lusia87324
Nawet tu nikt nie pisze:(

Gość kkknug ytfiubfcu
No i lepiej teraz ?