Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFDGGFGGFFDGDGFDFF

PONAWIAM PYTANIE-JAKA SPECJALIZACJA MEDYCZNA?

Polecane posty

Gość higienistka..
Zaraz, zaraz. To Ty jestes stomatologiem o spec. protetyk i teraz chcesz miec spec z medycyny? Jesli juz to mozesz miec tylko specjalizacje ze stomy czyli, chirurgia szczekowa , endodoncja itp

Gość jakim cudem masz specjalizacje
Specjalizacje robi sie po ukonczeniu studiow,bedac stomatologiem mozesz starac sie robic speca,jakim cudem robilas zatem speca i studiowalas lekarski,gdzie lekarski trwa 6 lat i nie ma czasu sie po dupie podrapac a sama speca 6 lat?spece robi sie tak jak studia,nie sciemniaj zatem:-D:-D:-D

Nie chce mi sie wierzyc ze studiowalas dwa b ciezkie kierunki w tym samym czasie. Chyba ze nic nie robilas tylko zakuwalas cale dnie. Jak pogodzilas zajecia? musialas zapieprzac wokol zegara. 😴

Gość gatuzo
leczę się u neurologa w przychodni państwowej i lekarz bierze łapwke jak ja pije wodę

NIE MOZNA robic lekarskiego w czasie trwania stomy i na odwrot rozumiesz bajkopisarko?NIE MOZNA!

A to w takim razie skoro jestes po protetyce moge zadac kilka pytan?:-D

Gość GFDGGFGGFFDGDGFDFF
a ja mogę kilka z kardiochirurgii?> Otóż wyobraźcie sobie że można studiować 2 naraz dlatego że bierze się dziekanki najpierw na 1 kierunku, potem na drugim czyli w rzeczywistości w danym roku studiujesz 1 kierunek. wydłuża się cza studiowania słuchajcie, zejdźcie ze mnie, doedukujcie się, bo to jest możliwe, wykonalne, do tego ja sama tego nie wymyśliłam, tylko przede mną wiele osób tak robiło. Ja proszę rady o specjalizację

Gość Despina
studia medyczne trwaja 6 lat potem staż, egzamin i dopiero specka trwajaca od 4 do 6,5 lat Ja w wieku 25 lat skoncze studia i jak dobrze wszystko pójdzie to w wieku 32-33 będę mogla otworzyc swój prywatny gabinet:)

Gość GFDGGFGGFFDGDGFDFF
jak już skończyły się złośliwości, to możecie pisać o specjalizacji ;)

Gość Despina
W Grecji studiuje i znam dwie osoby które studiowały jednocześnie na leku i stomie.To są osoby, które specjalizuja się w chirurgii szczękowo-twarzowej:) Podziwiam takie osoby bo ciężko jest polączyc oba kierunki na zajęciach klinicznych! A ja na twoim miejscu wybrałabym chirurgie

Gość hggg
ja psychiatrię