Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna pani tak jedna./

jak poznalem wasz matke-ktos jeszcze uwaza ten serial za malo

Polecane posty

Gość jedna pani tak jedna./

smieszny? nie rozumiem jakim sposobem udalo im sie odniesc taki sukces. osobiscie nie dam rady ogladnac do konca nawet 1 odcinka bo wg mnie jest nudny i malo smieszny. nie umywa sie do Przyjaciol. a w USa to jest najpopularnieszjy ''show''. teraz weszlan na strone sidereel gdzie ogladam Gotowe na wszystko i prosze: 1How I met your mother- ponad 80,000 view 2Pretty Little Liars 46,614 3 Grey's Anatomy 44,969 4 The Big Bang Theory 44,251 5 Vampire Diaries 37,986 6 Desperate Housewives 36,845 kto to oglada?

Gość ella sellena eranthis
też sie zastnawiam kto to ogląda ja sie ledwo przekonałam do plotkary...mimo wszystko jest naciągana i nie ogladam juz dr house ujdzie jak nie ma nic lepszego w tv te amerykanskie badziewy są dla ludzi o niskim IQ!!

Gość dsf,md,mf,sdmf.,mds
a juz myslalam ze jedtem jedyna osoba ktorej to nie smieszy, w ogole nie widze nic ciekawego w tym serialu z wyzej wymienionych tylko desperate housewives ogladalam i byl niezly bo w kazdym odcinku jakis nowy watek, reszta z doktorem housem na czele powtarzalna i schematyczna

Gość nosem w kałuże
moje drogie kafateue, skoro nie macie poczucia humoru to już wasz problem a nie obwiniacie scenarzystów. mój ulubiony serial razem z big bang theory :) albo jesteście za stare na to :P

Gość nosem w kałuże
co do niskiego iq ...hm... wy po prostu nie macie poczucia humory bez dwóch zdań.

Gość rozne gusta
dlatego jest tyle róznych seriali żeby każdy sobie coś znalazł - ja lubie teorie wielkiego podrywu

Gość jawłaśnieoglądam
bardzo lubię ten serial:) dla mnie to taki przyjemny odmóżdżacz:)