Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jasiaaa0912

ból kręgosłupa po wstrząśnieniu mózgu

Polecane posty

Gość jasiaaa0912

witam. dwa dni temu po południu uderzyłam się dość mocno w tył głowy o mur domu. nie pamiętam dokładnie jak to było, bo jak to stwierdził mój kuzyn, który jest lekarzem - było to wstrząśnienie mózgu i mam amnezję wsteczną. miałam wszystkie typowe objawy wstrząśnienia. kuzyn powiedział, że mam się nie przemęczać, bo przez parę dni mogę czuć się osłabiona. rzeczywiście wczoraj tak było. nie miałam siły i głowa oraz nudności wciąż dokuczały. dziś już czuję się lepiej. ale Marcin-ten mój kuzyn wspominał jedynie o bólu kręgosłupa w odcinku szyjnym. ja zaś w dzień incydentu po położeniu się do łóżka nie mogłam wytrzymać z bólu kręgosłupa, ale od odcinka lędźwiowego w dół. nie mam teraz jak się z nim skontaktować, bo jest w pracy. do lekarza nie mam jak iść, bo jest weekend. zresztą nie wiem czy są jakiekolwiek podstawy do tego, by do owego lekarza iść. dlatego proszę o odpowiedź - czy ból kręgosłupa od odcinka lędźwiowego w dół jest skutkiem wstrząśnienia mózgu? szukałam w internecie odpowiedzi, ale wszędzie jest o bólu odcinka szyjnego. z góry dziękuję za pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować