Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiśtakiinny

Ona mnie nie chce bo jestem z patologicznej rodziny

Polecane posty

Gość Jakiśtakiinny

A mówiła że jestem wyjątkowy i wgl :( ale jej moja rodzina przeszkadza ... mam już 20 pare lat i myślałem że to jest Ta jedyna :(

Gość Jakiśtakiinny
Eh wypowiadajcie się :(

Gość se se se se
jak ty jestes facet to ja jestem Swiety Krzysztof!!!!

Gość dqwedqwede
Krótko i na temat: widocznie to nie była ta co trzeba. Wierz mi, gdy się kocha, to pomimo różnic chce się być razem i po prostu razem się jest. Szukaj dalej i nie przejmuj się tamtą.

Gość Jakiśtakiinny
Mi też czasem było głupio, bo jej rodzice są bogaci i ogólnie dobrze się układa u nich, nawet bardzo. a u mnie... szkoda gadać :( Ja się wyrwałem biedzie, mam dobrą prace itd tylko młodość nie była fajna :(

Gość sasssssssssssssssssss
jesli wyrwałeś sie z biedy to jej nie rozumiem. bo wiesz skoro ona ma kase i może np podróżować, kupowac to i tamto, a Ty mozesz tylko McDonalda zaproponować, to sie nie dziw jej! córki bogatych rodziców oczekują, że spotkają księcia a nie żebraka! znajdz normalną, a Ty pracujesz abyście obydwoje zapracowali na super szczesliwy dom:)

Gość Jakiśtakiinny
Ja jeszcze studiuje :) za rok będę inżynierem. Teraz już trochę zarabiam w firmie i szlifuje swe umiejętności :) Ja nie wiem o co jej w sumie chodziło :(

Gość Jakiśtakiinny
Prawie rok :(

Gość Jakiśtakiinny
Ja taki nie jestem i nie będę ;/ to nie jest tak że dzieci powielają błedy rodziców :/ czasem tak ale nie zawsze i nie w moim przypadku

Gość ydsetfutttttttttutitttotttt960
wiem,mnie nie musisz tego tłumaczyć.. ale ona widać nie była dość dojrzała skoro zostawiła cie z takiego powodu i niewarta twojego uczucia znajdziesz lepszą,nie dołuj się

"A mówiła że jestem wyjątkowy i wgl ale jej moja rodzina przeszkadza ... mam już 20 pare lat i myślałem że to jest Ta jedyna" no widzisz..to zle myslałes :)

"Mi też czasem było głupio, bo jej rodzice są bogaci i ogólnie dobrze się układa u nich, nawet bardzo. a u mnie... szkoda gadać Ja się wyrwałem biedzie, mam dobrą prace itd tylko młodość nie była fajna " to super... teraz juz wiesz ze za wysokie progi na twe nogi :)

Gość Jakiśtakiinny
Tia...

Gość sasssssssssssssssssss
jesli miałaby ci wypomianać całe życie, ze jej rodzina dała wam wszystko, że dzieki im macie gdzie mieszkać itp to sie ciesz, ze nie bedziesz musiał tego słuchac

""Mi też czasem było głupio, bo jej rodzice są bogaci i ogólnie dobrze się układa u nich, nawet bardzo" takie baby czesto wogole nie rozumieje problemu. Maja jakies dziwna chec niesienia pomocy biednemu robaczkowi ale to sie ma nijak do milosci. Po za tym one powinny wiazac sie z facetami na swoim poziomie z podobnym statusem wtedy taka zrozumie swojego a on zrozumie ja. W tym wypadku ona nigdy wogole w zadem mozliwy sposób cie nie zrozumie a ty jej tym bardziej.

Gość maya2207
źle myślałeś. Może i dla ciebie była ale ty dla niej nie. Bywa, życie Mój ex za to ukrywał wszelkie potknięcia i problemy rodzinne przede mną..chciał mi dać świat pozbawiony nieprzystających do jego wydumanego własnego wizerunku elementów... No i stał się kłamcą doskonałym. Pech chciał że nie jestem słuchowcem :D

Gość maya2207
Yzma, masz jakis problem?

Gość gxfgfdh
to co ona Ci dokładnie powiedziała ?

Gość Jakiśtakiinny
Że nie pasuje do mojej rodziny i że to koniec z nami na zawsze i poszła

Gość gxfgfdh
że ona do Twojej ? to łagodnie postąpiła z Tobą widocznie była chuja warta albo miała inne powody żeby zerwac

Gość szoking, szokiiing
Bo tak niestety bywa. Szkoda w sumie bo piszesz,że studiujesz. Reprezentujesz coś sobą. Ciesz się ;) Znajdziesz inną. A co to znaczy,ze jestes z patologicznej rodziny? Jesli np Twoi rodzice piją to się jej nie dziw. W tych kręgach, w których ona się obraca zwraca się baczną uwagę na rodzinę przyszłego. Bo to nie prawda,że wiążecie się ze sobą tylko wy. Wiążą się dwie rodziny. Im wyższy status danej rodziny tym baczniejszą uwagę zwraca ona na pochodzenie.

Gość Jakiśtakiinny
Ale ona była idealna :( wprost z moich snów wyrwana !

Gość gxfgfdh
Widocznie Ty nie byłeś dla niej idealny Pewnie jej coś więcej w Tobie musiało przeszkadzac. Albo znalazła innego. Pamiętaj kobieta jest jak małpa, nie puszcza się jednej gałęzi zanim nie złapie drugiej :D

Gość co za koleś!
ale ty nie jesteś idealny :O idealna jest dla idealnego, Ty szukaj laski na Twoim poziomie.

Gość pamiętliwa bestyjka
Im wyższy status danej rodziny tym baczniejszą uwagę zwraca ona na pochodzenie. No... zwłaszcza widać to na przykładzie chorób genetycznych dzieci ze związków w których rodziców łączy pokrewieńtwo :D Bo tych z pochodzeniem błekitnokrwistym było mimo wszystko nie tak wiele i parowali się w swoich kręgach