Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalonyyyyyyyyyyy

dziewczyny jestescie deski w lozku czy przeciwnie??

Polecane posty

Gość ja maiała w TP ten plan
ja jestem namiętna kochanką. mój mąz uwielbia się ze mną kochać,bo mam temperament,lubię szeptać swiństewka, pojęczeć sobie jak mi dobrze i czasem przejąc inicjatywę:P

czasem fajnie jak jedna osoba dominuje, jak nakręca wszystko i robi fajną atmosferę. Moze byc to kobieta, albo facet. Ale czasem też fajnie jak oboje wprowadzaja urozmaicenie, ogólnie nie ma jednego sposobu na to, żeby było fajnie i ciekawie, bo to zalezy od nastriju ;-)

pamiętam, ale jestem w gości i uciekłam od rozmów przy stole więc nie mam duzo czasu ;-) ale opowiadaj ;-)

Autorze nie pytaj o to,bo tu na kafe to wszystkie super piekne,szczuple, w lozku rzna sie jak kroliki,ideal po prostu :D :D :D Zadna sie nie przyzna ze jest kloda.

Gość majsterkowiczka
ok - skoro zadna nie chce byc kloda to ja moge sie podlozyc :P

Gość majsterkowiczka
ale pamperek :P

Gość majsterkowiczka
drwal???

Gość średnikkreskanawias
jestem jak deska bo chce być rznieta na okragło

Gość stara ale jara :)
a co to znaczy "kłoda"? że leży i patrzy w syfita facet majstruje między jej nogami? bo ja o czymś takim nie słyszałam :-0 owszem, jedna strona może być bardziej aktywne, ale żeby "kłoda"? jo już lepiej kupić dmuchaną lalę

Gość stara ale jara :)
chwila! słyszałam o facecie, który lubił (tak praktycznie wyglądał sex w jego wydaniu) jak mu żona ustami loda robiła on się odprężał, ona "pracowała", on doszedł, potem zasypiał zrelaksowany, żona szła umyć zęby co kto lubi :-0

Gość OOOOOOo jojojj
napalony widzę ze się zadomowiłeś:D:D 🖐️ kiedy pokaz cyber seksu dajesz , wiesz zawsze jakaś rozrywka. Pewnie pracujesz fizycznie ciężko ..

Gość OOOOOOo jojojj
napalonyyyyyyyyyyy Człowieku to było pytanie do ciebie... Rozrysować ci ?:o Nic w tym śmiesznego nie ma i nie jest to atak żaden :o.. Rany jeszcze trzeba tłumaczyć :o

ponioslo mnie troszke bo tak sie napalilem ze najpierw ja wylizalem co trwalo dosc dlugo.. a potem szalelismy do rana.. przysnelismy na pare godz a potem rano sniedanko i znowu jazda gdzies do 13..