Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkukany

Moja dziewczyna chce za dużo seksu...

Polecane posty

nad niedostatkami w tej dziedzinie również można pracować i to z bardzo dobrym skutkiem kompromisy również są możliwe ;) a czasem nawet konieczne

jeżeli nie mam za bardzo ochoty,a widzę, że mój mężczyzna owszem to jeszcze nigdy się nie zdarzyło żebym mu odmówiła

i w drugą stronę działa to tak samo :)

Oezu ale wy pierdolicie smuty. I ona jest zdrowa i normalna i ty jestes zdrowy i normalny ;)) Po prostu nie dobraliscie się odpowiednio bo ona ma dużo większy poziom libido od Ciebie :) Albo znajdziecie jakiś kompromis albo będziecie się kłócić i się Wam nie uda chociaż moim zdaniem to troszke dziwne że nie chcesz no ale cóz kto co lubi :)))

Gość gość
Według mnie ona jest o ciebie zazdrosna i boi się że cię straci i dlatego chcę tyle seksu to przez stres. Okazuj jej że ja kochasz i wszystko się ułoży. Daj jakiś komplement przytul powiedz ze kochasz nad życie i że jest dla ciebie wszystkim . Polecam dużo szczerej rozmowy

Gość Kutafon xD
To weś zmień dziewczynę i nastepna będzie bardzo lepsza :-)

Gość gość
no bo kobiety tak maja najpierw boja sie pierwszego razu.. pokaz im..a chca juz sie kochac czesto..a jak jeszcze jakies zauroczenie i milosc czasem potrzebuja wiecej niz mezczyzna

Gość gość
Oj dzieci,dzieci Kiedyś może zrozumiecie,że seks to dopełnienie związku, a nie jego podstawa.