Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna hania

NIE DAJE DZIECIOM NIC ZE SKLEPU! TO SYF!!!!

Polecane posty

Gość Lauraaaaa23
Ja mieszkam w mieście i niestety nawet jakbym chciała to nie mam takiej możliwości

Gość beas type man
mieszkam w mieście i hoduję kury w garażu :classic_cool:

Gość Lauraaaaa23
poza tym skoro masz sad to napewno wiesz ,ze bez pryskania się nie bardzo da... wiec nie da sie teraz zyc całkiem bez chemii takie czasy

Gość jejku*
Oj Autorko!!!!!!!!! Nie przeginaj.... Ty i Twoje dzieci tez kiedys umrzecie, wcale niekoniecznie dozyjecie sedziwego wieku.... Oprocz raka, sa tez inne choroby, wypadki tez chodza po ludziach.... Moj śp. Wujek, ktory bardzo o siebie dbał - zdrowe jedzenie, higieniczny tryb życia, codzienna gimnastyka, zostal potracony przez autobus, krwiak, śpiaczka, zmarl po 3 tygodniach :-( A wyniki mial ksiazkowe w tym szpitalu..... :-O Poza tym mam rodzinke na wsi, ich dorastajace dzieci zafascynowane sa warszawą, na studia wlasnie tu sie wybieraja i w dupie maja krówki, świnki i szerokie pola.... na wieś nie zamierzaja wracać :-P mieszkaja 120 km od stolicy...

Gość zazenowana i pod wplywem
jak ci to odpwiada to bardzo fajnie, zazdroszcze jedzenia ale za nic nie opuscilabym miata tylko ze wzgledu na "zdrowe zarcie" Mieszkam w duzym miescie Europy Zachodniej i uwielbiam tu zyc i korzystac z wszystkich tutejszych blogoslawienstw Teatry, musikale, festiwale komediowe, koncerty, ogromne muzea, restauracje, wielcy tego swiata przyjezdzajacy i dzielacy sie swoja madroscia i talenetem I ja to mam to wszystko codziennie w zasiegu reki, nigdy nie zamienilabym sie na wies, po prostu bym uschnela :D Ale rozumiem, ze druga osoba moze ekscytowac sie zyciem na wsi. Ludzie sa rozni i to jest piekne. p.s. a co do zywnosci - to mam nadzieje ze przyjdzie moment ze bedzie mnie stac na wylacznie organiczne produkty

Gość Oczywiście że
Mam swoją wędzarnię i produkuję swoje wędliny.Różnica polega na tym że ja z 1kg szynki /świeżej/ otrzymuję 0,8 kg.A wy kupujecie szynkę 1kg która została wyprodukowana z 0,5kg mięsa.Po dwóch dniach od zakupu ześlzguje się z kanapki i zanieczyszcza podłogę.Generalnie problem sprowadza się do tego żeby mieszkać w czystej przyrodzie trzeba mieć na to kasę.A ja mam i na tym polega moje szczęście.Bo lubię przyrodę.Mieszkam w głuszy leśnej.Najbliższy sąsiad-1km.

Gość Oczywiście że
Do wielbicieli miasta. Mam do sprzedania mieszkanie w WARSZAWIE,Stary MoKOTÓW,Al.Niepodległości,200m od stacji netra Racławicka,47m po generalnym remoncie.Stamtąd uciekłem do lasu.

Gość Raczej bęe tego unikał
Sam raczej nie bedę uprawiał ale zdecyduję sie na mniejsze zło czyli zakup u rolników co mają zdrowe Żarcie:classic_cool:.