Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgiimie

zal mi dawnych lat

Polecane posty

Gość nostalgiimie

niby młoda jestem ale gdy poszlam do liceum to zal mi dawnych lat, gimnazjum, najlepsze lata, najlepiej wspominam, mile nauczycielki byly i klasa tez supera w liceum niestety wszystko sie zmienilo na gorsze... wredne nauczycielki, beznadziejna klasa, zal mi ze juz nigdy nie wroce do tamtych lat, do gimnazjum, chociaz ogarnia takie uczucie jakbym zaraz znowu tam miala isc. Caly czas zyje tamtymi czasami

Gość marmuraaaa
A ja tęsknię za podstawowką. Tam było pięknie. Gimnazjum to najgorsze 3 lata w moim życiu. Teraz z niecierpliwoscią czekam na liceum z nadzieją, że to będą najlepsze lata xd

Gość nostalgiimie
oczywiscie wtedy tez czasem narzekalam na szkole, wieszlam psy na nauczycieli, ale teraz, z perspektywy czasu wiem jaka super szkola to byla.

Gość nostalgiimie
czasem w nocy placze za tymi latami, chcialabym sie cofnac do tych czasow, chodzic najlepiej do tej szkoly jeszcze 3 lat zamiast liceum ale wiem ze to niemozliwe... Sama czasem mysle ze powinnam isc na jakas terapie, co o tym myslicie?

Zadręczasz się nierealnymi marzeniami. Przecież wiesz, że nie da się cofnąć czasu. Powiedz, dlaczego boisz się przyszłość? Czy masz jakieś marzenia?