Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iproleowew

nie rozumiem tego przyzwolenia społecznego

Polecane posty

Gość iproleowew
ale masz chłopczyku kompleksy, bierz piguły i wpieprzaj, po co twoja dziewczyna ma się truć. nie wiem czy wiesz ale pigułki mają masę skutków ubocznych, niektóre kobiety w ogóle nie mogą ich zażywać, a w ogóle są na liście substancji rakotwórczych.

Gość awrdewsfe
taki czlowiek jak Ty nic konstruktywnego wymyslec nie potrafi więc sajonara sucker

Gość iproleowew
ja na przykład lubię swój cykl miesiączkowy

Gość awrdewsfe
iproleowew otóz to ..ja należę do tych kobiet co to i nie mogą ich brać:) a nawet gdybym mogła to w zyciu tym świnstwem bym sie nie truła bo czasem to i zyciu zagraża

Gość psiowaa
Mój facet nawet nie chciał ,abym brała jakies prochy ,jeśli się zle po nich czułam..I właśnie tym się różni odpowiedzialny facet od szczyla takiego jak smrodek.

Gość iproleowew
typowy przykład takiego odpowiedzialnego samca, który zmyje się jak tylko jego babka zajdzie w ciążę nie z "jego" winy

Gość iproleowew
gościu ma 40 lat i nie ma dzieci, a dziewczyny są do ruchania

Gość awrdewsfe
oczywiscie ze nie z jego winy bo to przecież babka pozwolila wejsc jego plemnikom i sie zaplodnic. On nie wie ze z sexu moga byc dzieci

Gość niski smrodek
wlasnie tak patrzymy sie (dziewczyna i ja) na te wasze wypociny o tabletkach i wiecie co ona mi mowi? "bydlo i ciemnogrod" tak sie sklada, ze z racji wykonywanego zawodu znamy sie sporo na farmaceutykach. PIERDOLICIE DROGI KOBIETY TOTALNE BZDURY a moze Gozdzikowa wam doradzala?

Gość psiowaa
A miało być o alimentach:)

Gość iproleowew
a dziewczyna ma pięć palców

Gość awrdewsfe
niski smrodek= niski iloraz inteligencji a o jego "kobiecie" nie wspomne

Gość psiowaa
bydło i ciemnogród to jest twoja dziewczyna skoro zadaje sie z takim prostakiem jak ty

Gość iproleowew
dwudziestolatka ma na pewno dużo do powiedzenia, zobaczymy jak za dziesięć lat rozwiną się efekty uboczne

Gość awrdewsfe
ciekawe odkad gumowe lale moga czytac...??? facet siedzacy na babskim forum>>?? duzo kompleksów??!! Bankowo buahaha zadna w rzeczywistosci mu nie daje wiec odreagowywuje obrazajac kobiety

Gość iproleowew
biedactwo nawet nie potrafi czytać, bo tekst na ulotce jest za trudny

Gość psiowaa
i do tego co to za dziewczyna która daje sie ruchac[nie znosze tego slowa]

Gość niski smrodek
iproleowew ona ma nawet lacznie 20 palcow. czego nie mozna powiedziec o twoim facecie na baterie paluszkowe. a moze jestes ekologiczna i uzywasz marchewki. och, sorry. baby z wiochy uzywaja gromnicy.

Gość psiowaa
nie moge..z racji wykonywanego zawodu..co za tekst hahaha

Gość niski smrodek
lubie sobie tu siedziec po pracy i obserwowac debili. to tak jakbym na safari do afryki pojechal. siedze wygodnie w fotelu i smieje sie. w sumie powinno mi byc smutno, ze wiekszosc spoleczenstwa to taki odpad ludzkosci.

Gość psiowaa
i ciebie bawi dyskusja z takim,,odpadem,,żałosny jesteś

Gość awrdewsfe
ale niski smrodku tobie niestety nikt nie dorowna, jesteś na samym dnie społeczności, nawet nie masz sie tu jak dowartościować bo głupszych tu od siebie nie znajdziesz

Gość niski smrodek
pewnie ze bawi to tak jakby obserwowac np szczurka tupne noga a szczurek w lewo. machne kijem a szczurek w prawo. tylko szczurek jest niehigieniczny a tu sobie milo i przyjemnie jaja z was robie.

Gość psiowaa
normalny facet ogląda w tv.mecz ,a nie czyta babskie forum:) I wychodzi ,że za normalny to ty nie jesteś,ale za to na antykoncepcji się znasz z racji wykonywanego zawodu ,musze dodac :D:D

Gość awrdewsfe
nie ma nawet co dyskutowac z takim dnem...pogratulowac rozumu i gumowej lali ktorej sie podoba to zachowanie typowo babskie...ale ty jestes niemeski, wrecz odpychajacy a feeee

Gość niski smrodek
juz sam fakt ze ktos oglada kretynska telewizje niezle swiadczy o jego poziomie umyslowym. a to, ze sie podnieca stadem baranow goniacym po trawie za okraglym przedmiotem to juz w ogole przegiecie.

Gość psiowaa
smrodek jest nowy temat na forum..40-letni samotni ,to cos dla ciebie :(

Gość niski smrodek
meski to jest dzieciorob i jelen co ciezko haruje na cwana babe i bachory nieudaczniki? mialem sporo kobiet i zaloze sie, ze najbrzydsza z nich wygladala lepiej od ciebie. nie wspomne juz o poziomie intelektualnym i pozycji w spoleczenstwie.

Gość niski smrodek
No wiem ze jestem skonczony wal ale co zrobic matka mnie nie kochala bo ojciec nie placil alimentow

Gość awrdewsfe
ahahahaha niezly mam ubaw czytajac meska ciote na babskim forum ktora sobie wyobrazila ze miala mnostwo kobiet