Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iproleowew

nie rozumiem tego przyzwolenia społecznego

Polecane posty

Gość awrdewsfe
a moze smrodzie sam załóż kondona by to kobieta nie musiala sie truć. ja nigdy tablet do buzi nie wezmę by takim ciulom jak Ty zrobic przyjemność. Chcesz sie pieprzyc to zakładaj gume śmieciu

Gość awrdewsfe
smrodzie pouczac to bedziesz swoje bachory ja pisze jak mi wygodnie

Gość niski smrodek
awrdewsfe: debilko kondom moze peknac a pigulka jest niezwykle bezpieczna. ale tobie pewnie ksiadz zabronil.

Gość psiowaa
smrodek..pigułka bezpieczna ,tak dla egoistów takich jak ty

Gość Uroczy Roman
Bo to ma uczyć kobiety, by pochopnie nie wybierały mężczyzn. Widać po tym forum, że głupiemu mądrości się nie doda.

Gość awrdewsfe
do tego możesz zastosować stosunek przerywany debilu:) aleee nie bo po co, potem moge co najwyzej marne alimenciki placic a poza tym tabletki tez nie daja 100% pewnosci. Doksztalc sie ulomku:)

Gość niski smrodek
psiowa: na czym polega moj egoizm? moze mi laskawie wytlumaczysz...

Gość korsarzaaa
i bardzo dobrze wina leży po obuch stronach a jak was nie stać na wychowanie to do adopcji i no problem

Gość psiowaa
Uroczy Roman ,nie słyszałeś ,że miłość jest ślepa ,ale konsekwencje zaćmienia umysłu ponosimy niestety my''naiwne kobiety"

Gość niski smrodek
awrdewsfe: daja daja... zazywane codziennie o tej samej godzinie z zastrzezeniem, ze w przypadku wymiotow lub biegunki orza pewnych antybiotykow trzeba sobie odpuscic na 2 dni 30 lat praktyki i ani jednej wpadki (a bynajmniej nie jestem bezplodnu - bylem dawca do banku)

Gość awrdewsfe
a teraz gimgowna takie jak niski smrodek MARSZ SPAĆ bo jutro trzeba się dokształcić w szkole na lekcjach wych sexualnego

Gość psiowaa
to współczuję tym biorcom z banku:(

Gość awrdewsfe
problem w tym ze nie zawsze sie pamieta...to ejst tak jak z peknieta guma. masz ja dobra potem peka, zazywasz tabletki raz sie zapomnisz i juz!!!

Gość Uroczy Roman
Ślepą miłością tłumaczyć głupotę. Np. mówi się kobiecie, że typowy Arab jest taki i taki. Najlepiej by trzymała się od niego z daleka. Ta się nie trzyma i ten arab robi z nią to co, wszyscy mogą przeczytać w mediach. Jak na to patrzeć ?

Gość niski smrodek
awrdewsfe stara raszplo... ulzylo ci? pojde spac i owszem ale zanim zasne porucham sobie troche moja dziewczyne 20 lat ode mnie mlodsza :-))). oboje bedziemy mieli dobrze wiedzac doskonale, ze zadnego bachorstwa nie splodzimy.

Gość iproleowew
Już nie długo bedą pigułki dla facetów, jest jeden problem , oni zapominają o takich rzeczach jak regularne zażywanie. Ja osobiście nie znoszę pigułek zakłóca mi cały cykl miesiączkowy, dziwnie się czuję. Poza tym jak już pisałam nie mam dzieci i zawsze każe facetowi założyć prezerwatywę. Trzy razy mi pękła, a kiedyś nie było pigułek po, więc smrodzie głupi jesteś. W ciąże można zajść niezwykle łatwo, jedne kobiety są bardzo płodne i nawet po okresie mogą zajść bo mają tyle śluzu że plemnik przeżyje nawet tydzień w środku.

Gość niski smrodek
awrdewsfe: a jak ktos jest glupia cipa i zapomina to nie przypadek losowy jak pekniecie prezerwatywy. to po prostu glupota babska

Gość psiowaa
smrodek ...ja pitole ,biedna ta twoja dziewczyna jak ja tylko ruchasz😠 co za słownictwo ..szczeniak z gimnazjum

Gość awrdewsfe
niski smrodek debilcze zal mi cie i tych twoich kobiet ktore pierpzysz...one to dopiero musza byc glupie i naiwne

Gość iproleowew
jego dziewczyna ma 10 lat więc jest za młoda na ciążę

Gość niski smrodek
awrdewsfe & psiowaa byscie sie kobity zdziwily... ale to w waszych wsiowych lub malomiasteczkowych glowach by sie nie pomiescilo.

Gość psiowaa
smrodek i patrzcie ludzie i jeszcze do tego zadufany w sobie dupek"(

Gość psiowaa
twoj nik mowi o wszystkim

Gość iproleowew
czasem byle wsiok jest lepszym ojcem niż nowoczesny pierdoluch z miasta

Gość awrdewsfe
haha i to pisze ktos kto ma nick niski smrodek....buahaha czlowieku schoweaj sie bo ci sloma z butow wystaje

Gość niski smrodek
skad piszesz psiowaa? z pcimia dolnego czy ze sromowcow wyznych? jakie studia skonczylas? ile jezykow znasz biegle? zanim zaczniesz pisac o czyims zadufaniu pomysl o swojej beznadziei.

Gość niski smrodek
awrdewsfe buhahahaha jakbym mial nick Arkadiusz Valkutasku to bys inaczej to odbierala? skoro sadzisz ludzi po ich nicku to musisz byc wyjatkowo wysublimowana kobieta...

Gość psiowaa
szkoda nerwów na takiego cymbała jak ty.Mój mężczyzna mnie woła i będziemy sie kochać..bo cywilizowani ludzie się kochają ,a nie ruchają jak ty.Właśnie z ruchania biorą się nie chciane dzieci.🖐️

Gość awrdewsfe
czlowieku okreslam cie po nicku i twoich durnowatych zacofanych nie mowiac juz ze egoistycznych wypowiedzi. Zyjesz w jakims zascianku, jesteś zwyklym idiota ...nie obraze ludzi ze wsi bo oni maja wiecej rozumu i szacunku do kobiet i dzieci