Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnej rozsypce

co mam zrobic?? :(

Polecane posty

jestesmy ze soba kilka ladnych lat, mamy dziecko. zawsze bylo normalnie jak w kazdym zwiazku. od jakiegos czasu zaczelo sie cos psuc wiec sie wyprowazil do rodzicow to pialo pomoc naczeu zwiazkowi i tak byloprzez tydzien ;/ bylo jak nigdy, mile slowa spaery wspolnie spedzalismy czas. a nagle dwa dni temu prestal sie odzyac do mnie, dzisiaj sie wkoncu dozwonil to powiedzial ze niechce ze mna byc. spotkalismy sie kilka godzin pozniej porozmwialismy, wytlumaczylismy obie co nas gryzie co oczekujemy co chcemy zmieniec, pogodzilismy ie i myslalam ze znowu bedie tak jak dwniej ale.... znowu jak zdwonilam powiedzial zebym sie odjebala;/ co mam robic? kochm go ponad swoje zycie ale czy warto??

Gość franeg
ewidentnie rucha inną pannę pierw kurwa ślub a potem dzieciaka się robi kurwa

mialampodejzenia ze minna na boku al zapewnial mnie ze nie

Gość franeg
ciele majowe z ciebie a nie baba

a dlaczego tak uwazasz??

Gość franeg
kocham go a nie wiem co zrobić on ma mnie w ogóle w dupie ale ja nadal z nim chcę być pewnie zamknę go w piwnicy żeby nie uciekł kajdankami go do kaloryfera przykuję i będzie mój no i chuj że z dziwkami się puszcza załatwię mu jedną czy dwie do piwnicy on tak lubi kurwy

moze ktos bardziej inteligentny sie wypowie???!!

3 krotnie coś z nim ustalałaś. Ile jeszcze razy się musisz rozczarować, aby zrozumieć, że on nie wie czego chce?

kurde ale trzy dni temu mowil ze jego jedynym celem w zycu jest slub z mna szczesliwa odzina i praca. a na drugi dzien odjebal.... ie umiem zapomniec, nie umiem przestac kochac... wiem ze teraz ja wychodz na t lupia bo to ja dzonie do niego, a on ma mie w dupie. ale tak bardzoo kocham pzeciez sam nawet mowil z chce dalej ze mna byc.... jest jedna rzecz...odtego czasu kiedy nie odzywal sie to nie powiedial ani razu kocham... dzisiaj tak samo wytlumaczyl tylko ze nie bedzie mi tego mowil bo licza sie czyny nie slowa

Powiedz czemu się wyprowadził? Co się stało? Po drugie - czy on wie czego chce?

Gość franeg
on wie czego chce i pewnie chce żeby się autorka odpierdoliła od niego ale pewnie autorka jest niezrównoważona psychicznie i się biedaczek boi że go zadźga w jakimś ciemnym kącie

@franeg Nie przekonałeś mnie. Skąd takie wnioski?

czemu sie wyprowadzil??? hmm... uwaza ze nie docenim i nie wspieram go w niczym co nie jest prawda, fakt mogl sie tak poczuc poniewaz od jakiegos czasu nie hcial ze mna rozmaiac na zaden temat tylko zawsze siedzial naburmuszony a czy wie czego chce/. sma nie potrafie juzdp.na to pytanie. zdawalo mi sie ze tak

sama* przepraszam za błedy ale szybko pisze

Gość franeg
wyprowadził się czyli nie chce z autorką być chce uciec cichaczem dlaczego bo się boi lub chce załatwić to delikatnie żeby smrodu mu nie zrobiła a na boku jest ruchana panna

franeg odpierdolila?? po tylu latach zwiazku tylup lanach nie wpomiajac o dziecku??

Gość franeg
jak by coś dziecko i lata znaczyły to byś była mężatką no czemu się wcześniej nie ożenił np. jak bobas był w drodze

Jeśli facet chodzi naburmuszony, nie mówi dlaczego - to tylko możesz czekać. Pytałaś go co go gryzie?

tak pytalam wytlumaczylismy sobie wszystko i bylo ok przez kilka godzin az do czasu gdy zadzwonilam

Gość zaftran
osobiscie uwazam ze on kogos ma zakochal sie w kims niestety jak sie facet zakochuje to tak to wyglada-partnerak dziala na niego jak plachta na byka, wszystko co ona robi jego denerwuje... no szkoda ze sie na szczerosc nie zdobyl

Gość zaftran
dlugo juz tak masz z nim?

Gość franeg
chodzi naburmuszony bo nie wie jak zerwać bo dziecko i te twoje pieprzone lata co nic dla niego nie znaczą chce ciebie autorko obwinić za rozpad związku a do tego nigdy nie chciał się z tobą wiązać dziecko było pewnie z wpadki a ty byłaś tylko do ruchania gotowania i sprzątania taki plan B jak by sobie innej nie znalazł a znalazł lepszą i rucha ją

moze dlatego ze jestesmy mlodzi????? nie potrzebowalismy do tej pory slubu. byly plany ale dopiero gdy wyremontuje nam mieszkanie

co do dzieck to nie byla wpadka. dziecko bylo chciane w 100% przez nas obojga,

Gość franeg
głupia jesteś i tyle a może po ciąży mu się już nie podobasz przytyłaś? ile ma dziecko lat/miesięcy?

No i czemu on chodził naburmuszony i się nie odzywał?

waze tyl co przed ciaza, hmm... co do wygladu to wszyscy uwazaja ze teraz jestem sexi on caly czs tezmi to mowil, w lozku nam sieukladalo wpaniale dziecko ma nie caly roczek

Gość franeg
więc bobas jest przyczyną rozpadu twojego związku twoje obwisłe cielsko i to że nigdy cię nie lofciał oraz fakt że rucha inną na boku i pewnie z nią chce być

tak jak pislam wczesniej czul sie nie doceniany jest jeszcze sprawa swojej matki....... tzn. obraza sie o to ze tam niechodze gdy on jest w pracy. wydaje mi sie z to jet przyczyna tego ze teraz tak mnie traktuje. matka wazniejsza??!!

franeg wypraszam sobie bys mnie ocenial mimo ze mnie nie znasz i nie wiziales