Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnej rozsypce

co mam zrobic?? :(

Polecane posty

Gość franeg
mi się wydaje że ruchanna panna ale chyba matki nie rucha więc nie

Okey. Facet na 100% bardzo się oddalił. Coś go odpycha od Ciebie (nie, nie Ty). Scenariuszy może być wiele. Jeśli zależy Ci na nim - zaproponuj pójście na terapię par. To jak zareaguje będzie ważną informacją czy mu też zależy.

Gość zaftran
kochana to masz dobrze bo dzidzia nie jest do niego jeszcze przywiazana przestan byc poszkodowana rozpadu tego zwiazku powiedz mu ze podejrzewasz go ze ma ze soba jakies emocjonalne halo, a ty podejrzewasz ze sie w kims zakochal i nawet nie potrafi ci powiedziec tego w twarz jestes mloda-ulozysz sobie zycie nie przejmuj sie, do tego jak piszesz atrakcyjna a niech idzie w pizdu podaj go o alimenty i poszukaj sobie odpowiedzialnego i dojrzalego mezczyzny

wszyscy uwazaja ze to byl i jest maminsynek

Gość onaaaaaaaaaa :)
franeg, czytam te twoje wypociny i az mi sie noz w kieszeni otwiera! jestes zwyklym chamem! caly czas obrazasz autorke, nic merytorycznego nie wnosisz do dyskusji, ja bym na miejscu autorki Cie zjebala rowno. Wez sie zastanow co w ogole mowisz!

@franeg Świat nie składa się z samego (za przeproszeniem) ruchania.

Gość franeg
"wypraszam sobie bys mnie ocenial mimo ze mnie nie znasz i nie wiziales" fakt nie znam cię nie widziałam twojego obwisłego cielska ale z tego co piszesz to wynika i do tego pisząc tu na forum zgadzasz się na komentarze nie zawsze pochlebne więc albo nie pisz tutaj i takich głupot jak "wypraszam sobie" albo po prostu przyjmij krytykę z godnością

Gość zaftran
maminsynek? mozliwe nawet bardzo-skoro do rodzicow wrocil...

JacekJ nie wiem czy toma sens ja bym chciala bardzo isc na taka terapie ale nie wiem czy to cos da skor o z jego stronynie widzechcci zadnych... jedynie co uslyszalam ze on potrzebuje czau by ulzyc sobie wszystko, ale jk dla mnie niema czeos takiego jak czas w zwiazku.albo jestesmy z soba bo sie kochamy albo nie :(

@franeg Masz dobre intencje. Jednak nie wnosisz tutaj nic ciekawego. Może daj sobie na luz ...

franeg bede bronic autorki. Probujesz zablysnac swoim pozornym intelektem, a tymczasem wychodzi z ciebie niezle bydle. "zgadzasz się na komentarze nie zawsze pochlebne więc albo nie pisz tutaj i takich głupot jak "wypraszam sobie" albo po prostu przyjmij krytykę z godnością " Na komentarze merytoryczne! a nie bluzgi i to niezaslużone! Autorka nic ci nie zrobila przeciez, dlaczego ja tak obrazasz? Widocznie inaczej pojmujemy godnosc, bo dla mnie ty jestes jej kompletnie pozbawiony. Ciekawe czy w twarz tez bys jej tak powiedzial. Zakompleksiony chamie!

Gość znak zapytaniaaaaaaa
kuźwa bylo dobrze, bo nie bylo jego kochanki obok. a jak byla, to powiedzial ci ,zebys sie dje bala. proste? jasne,ze proste. nie wiem czemu na to nie wpadlas od razu. dajj sobie spokoj. nie dzown, zacisnij zeby, zajmij sie soba. to koniec malenka.

franeg nie bede sie tu z toba wyklucala! ja jestem osoba ktora cieszy sie z tego jak wyglada, a czemu nie bronie sie przd twoimi glupimi komentarzami poniewz nie znizamsie do takie poziomu co ty!!!!!

Jeśli facet mówi że potrzebuje czasu żeby sobie ułożyć - to masz w sumie dwa wyjścia: - nie zgodzić się i powiedzieć że to koniec i do widzenia - określić jakiś konkretny czas na przemyślenia - żebyś nie czekała 3 lata ... uprzedzam, że to będzie ciężki okres To jak, chcesz mu dać czas, czy ogłaszasz koniec?

Gość franeg
ja nie rozumiem tylko tego dlaczego autorka nie widzi że on nie chce z nią być i ma ją w dupie nie ważne z jakiej przyczyny ale to fakt autorko on ma cię w dupie i nie chce z tobą być

a ja nie kumam dlaczego autorka nie widzi, ze jak sa sami,jest super ekstra, a jak po jakims zcasie dzwoni to slyszy,zeby sie odwalila... nie czaicie? nie ejst wtedy sam !!!! autorko, masz przyjaciolke? bedzie ci ktos potrzebny do otarcia lez. powodzenia!

tylko po co w takim razie te wsystkie slowa??kocham... chce byc itd???? JacekJ nie iem co mam zrobic i co zobie. chce z nim bycbo mimo wszystko nie wierze w to ze on kogos ma, ale tez nie chce caly czasplakac i czekac na cos co moze byc ale tylk na dzien dwa miesiac

jak to dlaczego franeg?! Rusz swoim "intelektem" i domysl sie ze sie BOI! Maja dziecko, jest mloda, co ona ma zrobic bez ojca dziecka? Kocha go chcialaby to naprawic, dla dobra dziecka i milosci jej do niego! Czy to takie trudne do pojecia? :O Ale autorko, oni niestety maja racje, chlopak widac mlody niezdecydowany, te odpowiedzialne role ojca i męza go ewidentnie przerosly i sam teraz nie umie sie sprecyzowac. To bardzo przykre i niedojrzale z jego strony, aczkolwiek obecnie wsrod mlodych rodzicow (nie zawsze) mysle ze powinnas swojemu facetowi postawic ultimatum: albo sie decyduje byc z Toba albo koniec, i Ty ukladasz sobie zycie po swojemu, bo teraz stoisz praktycznie w miejscu, nie wiesz na co masz liczyc, co robic. A dziecko poniekad wyczuwa takie problemy rodzinne, nawet male!

dzisiaj zaprowadzil mnie do tego "naszego" remontowanego mieszkania... cieszyl se ze robi to dla nas....

wspolczuje ci. naparwde. wspolczuje ci,ze tak kochasz slepo kogos, kto na bank ma cos za uszami. mozesz nie wierzyc,ze kogos ma. pewnie z zcasem sie przekonasz. nie mniej zycze ci powodzenia,bo zal mi porzuconych kobiet:/

jezli chodi o porzucone kobiety.... zostawial mnie juz kilka razy przyczyny byly rozne, ale zawszejakos tak wychodilo ze wracal rozpaczony gdy widzial ze jest ktos "nowy" lub bylam pogodzona z rozstaniemmimo ze zwsze cierpialam....

Gość franeg
"cieszyl se ze robi to dla nas.... " a może dla siebie i nowej dupeczki

franeg nie wiem co ty tak naprawde masz w gowie,ale mam dosc twoich komntarzy

Gość franeg
jesteś zaślepiona i zaborcza oraz nie znoisz krytyki poznaje cię coraz lepiej :-P

franeg wez juz skoncz swoje wywody bo jestes nudny. Autorko przykro mi to stwierdzic, ale z takim czlowiekiem jak ten Twoj facet nie masz co zostawac. On bedzie wciaz tak robil, jak choragiewka na wietrze - odchodzil, wracal i tak w kolko. A Ty bedziesz sobie zyly wypruwala z zalu! Nie ma sensu sie tak zadreczac. On w koncu zrozumie ze zle zrobil, ale na to bedzie za pozno, bo Ty spotkasz sobie juz kogos lepszego, kogos kto bedzie wiedzial czego chce, zaspokajal najwazniejsze potrzeby (np. poczucie bezpieczenstwa). Zmien nastawienie, i sprobuj znalesc w sobie sile, zeby zakonczyc ten dreczacy Cie i beznadziejny "związek" .