Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsyliana

słupy energetyczne PILNE !

Polecane posty

Gość gil
skończyła się kilka miesięcy temu wygraną. dziękuje prawnikom z nihil obstat za sprawne działania i profesjonalne podejście do mojej sprawy.

Gość karwowski
to był maj 2015 roku kiedy przyjechał do mnie przedstawiciel Nihil Obstat i powiedział, że za linie na moim polu mogę dostać odszkodowanie. na początku go zlekceważyłem, nie wierząc w to, że cokolwiek mogę dostać. zbyłem go. przyjechał drugi raz, mówiąc że nic mnie to nie będzie kosztować. mówie ok, spróbuje. w międzyczasie poczytałem ich bloga http://www.nihil-obstat.pl/wynagrodzenie-za-sluzebnosc-przesylu-wolne-od-podatku/ jeśli US się w tej sprawie wypowiedział to znaczy, że ludzie dostają pieniądze. podpisałem z nimi umowę w listopadzie 2015 roku. negocjacje trwały bardzo długo ale otrzymałem 50 000 zł za coś w co nie wierzyłem, że mogę kiedykolwiek otrzymać. także polecam tą kancelarię. jest z nimi bardzo dobry kontakt.

Gość oj malutki
za waszą namową zleciłem sprawę do nihil obstat sp. z o.o. i uzyskałem odszkodowanie od firmy energetycznej. bardzo dobrze działają. polecałem tą kancelarię również siostrze ale ona nic nie dostała. zostaje pójść do sądu ale prawnicy mówią, że to nie jest dobry pomysł i trzeba poczekać na bardziej sprzyjające orzecznictwo prawne. bardzo podoba mi się ich uczciwe podejśćie do Klienta. nie wyciągają pieniędzy, rzetelnie informują o kosztach. nie ma przykrych niespodzianek.

Gość liliana l
również polecam tą kancelarią nihil obstat. miałam transformator na działce, miałam inne linie przesyłowe na ziemiach rolnych. nic z tymi liniami nie mogłam zrobić. tylko się na nie patrzeć i pogodzić się, że muszą przeszkadzać. ale pewien czas temu mąż usłyszał, że można uzyskać w związku z tym odszkodowanie. trafiliśmy na tą kancelarią tak przypadkowo. nic o tym wcześniej nie słyszeliśmy, mieliśmy lekkie obawy ale mogliśmy tylko zyskać. zdecydowaliśmy się, powierzyć naszą sprawę kancelarii nihil obstat sp. z o.o. i się nie zawiedliśmy. sprawa trwała długo ale czy to ich wina, że żyjemy w kraju, który nie jest przyjazny dla swoich obywateli. naszą sprawę realizowali naprawdę bardzo dobrze.