Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić... Jak zrobić...

Czy jest wgl sens z taką dziewczyną być ?

Polecane posty

Witam. Jestem z dziewczyną ponad 3 miesiące. I w tym problem że ona woli spędzać czas z koleżankami heh no w sumie niech jej bd nie nalegam za bardzo. No ale jak już chce się z nią spotkać to się wykręca. A później chce żebym gdzieś z nią szedł i z jej kumpelami . Ale sory bardzo jak ona nie chce się spotykać sam na sam to po co mam gdzieś z nią chodzić. Nie chce też żebym do niej do domu przyjechał heh w sumie nie jestem zbyt napalony żeby z nią na sile być. Ale mówi że kocha a spotykać się nie chce. Co o tym myślicie ? Chyba lepiej znaleźć inną..

Gość jury burego
mysle, ze stosownie do sytuacji w odbyt lub ewentualnie do ust tez bedzie okej

Ile ma lat? Jeśli jest między 13-17 rokiem życia, to całkiem normalne, że zabiera kumpele wszędzie ze sobą. Jeśli jest starsza to jest dziwna, może nie jest zwyczajnie gotowa na związek.

Gość ZDepresowana
jak ja nie kochasz to rzuć ją i tyle. widac i jej nie zależy jak i Tobie. proste.

Gość akabarbiette
jakaś gówniara? pewnie jej zbytnio nie zależy olej ją jedno życie po co się męczyć?

No ona ma 17lat. Ale nie jest zbyt ufna... Chłopaków trzyma na dystans. To chyba dlatego że ojciec matkę zostawił.. No wszystko niby jest ok ale spotykać się nie chce.

Chociaż coś się teraz trochę poprawiło bo ustawiłem opis na nk "Jesteś dla mnie wszystkim ! :*" chyba poleciała na to :p

Gość ass ass in
jej imie zaczyna sie na P. ?

Hej :) Z tego co napisałeś wynika, że nie nie chce się spotykać, tylko nie chce się spotykać sam na sam. To jest ważna różnica. I ważne jest również to czy znacie się 3 miesiące, czy jesteście parą, która zeszła się po dłuższej znajomości. Jeżeli dopiero się poznajecie - to wybacz jej takie nieśmiałe i mało ufne zachowania. Generalnie najlepszym sposobem, byś choć trochę zrozumiał jej zachowanie jest rozmowa, nie telefoniczna, nie na gadu gadu. Wybierz się do niej, i rozmawiajcie. Nawet kilkuminutowa rozmowa może rozwiać wszelkie wątpliwości. Powodzenia! Cierpliwie czekaj!

Dzięki za radę:) jej historia jest długa zresztą tutaj już ją opisałem... Znamy się dłużej a raczej wcześniej tylko pisaliśmy. Bo na nk ją zaczepiłem. Czyli gdzieś od czerwca ale wtedy to jeszcze dziewczynę miałem. Smsy tylko ciągle piszemy i jak jest z tymi koleżankami to najczęściej mowie żeby później napisała na co ona nie przeszkadzasz mi i pisze co robi i takie tam :p

Na pewno nie jesteś jej obojętny, a jeżeli to młoda dziewczyna to może po prostu nie wie jak się zachować, może nie wie jak wygląda związek ;)