Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z moich przemyśleń

Jak ciężko jest poznać inteligentną i....

Polecane posty

Gość z moich przemyśleń

z ironicznym poczuciem humoru kobietę...Dopóki jeszcze studiowałem, to jeszcze jakaś szansa była, ale odkąd zacząłem pracować, to się zastanawiam, czy ja w ogóle kiedykolwiek poznam swoją przyszłą żonę, jeżeli już poznaję jakąś kobietę, to albo jakąś przeżywającą poprzedni związek, albo szukającą sponsora, albo jakąś wychowaną na filmach romantycznych, nie znających życia, czy już naprawdę normalnych kobiet brak?

Gość fajna....
zależy gdzie szukasz :P

Gość z moich przemyśleń
Raczej nie szukam, po prostu w życiu na takie trafiam :P

Gość Lemon_Tree
:) mam takie same przemyślenia co do facetów...

Gość i w południe bywa
normalnych nie ma sa tylko takie jak my, co przesiaduja na kafe i biaduluja :P

Gość z moich przemyśleń
żeby chociaż biadoliły z sensem to nie byłoby źle :p

Gość i w południe bywa
jeszcze sensu sie chce doszukac :p co za facet :P

Gość i w południe bywa
jak dla mnie za głebokie te Twoje przemyślenia sa :P

Gość Un homme fatal ;)
Za to na kafeterii o wiele prościej pamietam jak dziś internautkę która zwykła o sobie pisać" Ja jestem bardzo inteligentna i mam zajebiste poczucie humoru" ja z reguły ufam ludzią .;)

Gość i w południe bywa
o ja biednam, niszczęsliwam bom gupiam jest i nie mam co liczyc na takiego jak Ty faqceta :P już ? czy jeszcze biadolić ? :P

Gość i w południe bywa
:)

Gość fajna....
Ja też jestem bardzo inteligentna i mam zaj**iste poczucie humoru do tego wysoka piękna i bardzo bogata ...szkoda tylko ze jak sie budze ze snu czar pryska :P ech na forach to wszystie są takie idealne :P

Gość rozedrgana
a jak sie objawia zachowanie kobiety,ktora zycia nie zna,wychowana na filmach romantycznych? wiesz,takie jak Ty chcesz sa,tylko nie sa pieknie,znam takim mnostwo,ty pewnie nie zwracasz uwagi.bo piekne nie sa wcale.

Gość fajna....
no ja mam bardzo ...ale nikt nie docenia :D

Gość Un homme fatal ;)
"zaj**iste poczucie humoru, to jednak nie jest ironiczne poczucie humoru" jeśli owa ironia bywa lotów wysokich to jednak raczej jest ,pod warunkiem że jako tako rozumiem slang.

Gość i w południe bywa
raczej obracacie sie nie tam gdzie potrzeba. np Mlody z PSóF swoja zone poznal w iliotece a skoro Wy tylko do Kosciolka a wieczirem do klubu to, sami rozumiecie przerywnikiem Wam kafe :classic_cool: tu sama mądrość przez M a inteleky przez male i, jak ironia nie traccie nadziei !!!

rozedrgana Tak się objawia, że jak umawiam się z nią do knajpy, to pyta gdzie jest mój biały rumak (nie chciałbym już tego interpretować dokładnie), ale dalej objawia się tym, że kobiety wychowane na tych filmach zakładają, że gdy pozna tego swojego wspaniałego wybawcę życie będzie dla niej pełne ochów i achów, nie będzie problemów, facet będzie czytał w jej myślach, zabierze ją na koniec świata, pokaże jej złote góry i nawet pierdział będzie perfumami, to tak w skrócie, ale chyba wiadomo o co mi chodzi ;)

Gość i w południe bywa
tak powaznie to tu na kafe trafil mi sie taki jeden ale to juz dawne czasy :) byl cholernie ujadliwy, droczylam sie z Nim bez litosci, darlismy koty az polala sie krew :) juz trzymam sie na wodzy :P i daleko za tymi, ktorzy mnie intelektualnie...pociągaja 🖐️

Gość i w południe bywa
w skrocie to uwazam, ze robisz se z nas jaja :classic_cool:

Gość Karolina 28.
mam kolezanke, jest inteligentna, madra, ladna, idealny material na zone a facet ktory ją poznał olał ją bo sie zaangażowała wiec sam widzisz autorze postu, wszystko zalezy od punktu widzenia. Cos co dla jednego jest nieosiągalne dla drugiego nie istnieje, albo nie zalezy

Nie robię sobie jaj, tylko mówię, jak jest może nieco bardziej dosadnie i nie wiem dlaczego tak jest, ale być może ja mam takie szczęście, że trafiam nie na te kobiety, na które bym chciał ;)

Gość -III-
Inteligentnych jest mnóstwo, tylko się dobrze kamufluja przed nieinteligentnymi :P