Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z moich przemyśleń

Jak ciężko jest poznać inteligentną i....

Polecane posty

Gość -III-
Najlepszym ironicznym poczuciem humoru wykaże się ta, która w końcu przyjmie twoje oswiadczyny...

Gość fajna....
no dobrze a TY jaki jestes? Ja myśle że każdy ma to na co zasługuje :P

Gość rozedrgana
rozedrgana Tak się objawia, że jak umawiam się z nią do knajpy, to pyta gdzie jest mój biały rumak (nie chciałbym już tego interpretować dokładnie), ale dalej objawia się tym, że kobiety wychowane na tych filmach zakładają, że gdy pozna tego swojego wspaniałego wybawcę życie będzie dla niej pełne ochów i achów, nie będzie problemów, facet będzie czytał w jej myślach, zabierze ją na koniec świata, pokaże jej złote góry i nawet pierdział będzie perfumami, to tak w skrócie, ale chyba wiadomo o co mi chodzi Kazda troszke ma na to nadzieje,ze w jakich zachowaniach objawia sie takie myslenie?

Gość rozedrgana
jak mozna nie byc inteligentnym majac ironiczne poczucie humoru?

Jaki jestem? Chyba ciężko opisać swoje całe życie:p Bardzo normalny, z tym, że właśnie z ironicznym poczuciem humoru, przez co niektóre kobiety mają problem z tym żeby stwierdzić kiedy mówię prawdę, a kiedy żartuję, a to chyba wystarczający powód, by ta druga osoba, miała podobne poczucie humoru ;)

Gość -III-
Z tym księciem na białym koniu to też bywa różnie :D Czasem okazuje się Lordem Farquadem :P

Gość fajna....
heheheh na bardzo normalnego to Ty mi wcale nie wyglądasz :P ale ironiczne poczucie humoru napewno jest fajne :) tylko trzeba miec odpowiedni dystans do zycia i samego siebie zeby to zrozumiec :)

Gość -III-
Co taka cisza nagle? Guglujecie kto to Lord Farquad?

Gość -III-
Bo normalni nie siedzą na kafe.

Gość zapewne
wciąż tkwisz w tym swoim ironicznym poczuciu humoru , zapewne po to by nic na Twoich randko- spotkaniach nie było poważne i normalne tylko wciąż rozbijało się w głowie dziewczyny o temat typu "co autor miał na myśli " ,wpędzało ją w kozi róg i odwracało od innych braków w twym usposobieniu hahaha, z mojego punktu widzenia ironiczne poczucie humoru, ba jakiekolwiek poczucie humoru jest bardzo ważne, wręcz czasem priorytetowe tym niemniej niejednokrotnie jest jedynym pozytywnym, a nadużywane negatywnym wabikiem współrozmówcy bo ileż można .........

Gość pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A może ja :D 22 lata, pracująca studetnka ;p

Gość no cóż, może pomogę
na ironię można sobie pozwolić dopiero po jakimś czasie znajomości jeśli facet na początku popisuje się nią jest przegrany

pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peeeeewnieeee, a pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to znaczy, że Ci się sikać chce? :p Nie chcę tu nikogo poznać, chcę tylko wybadać, czy są jeszcze takie kobiety jak w temacie ;)

Gość fajna....
wygladasz to może złe określenie .....myśle ze nie jesteś normalnym facetem w sensie pozytywnym oczywiście ,normalny facet siedzi w domu i czeka aż mu jakaś babka z nieba spadnie :P faceci boja sie teraz madrych kobiet wrecz unikaja ale szaleja za blondynkami z nogami do nieba :) ale cóż z tego jeśli zero rozmowy z taka kobietą....prawdziwy związek to umysł,pasje no i nogi hahahaha :P

Gość Kaja0987
Są normalne kobiety wystarczy się dobrze rozjerzeć:)

Gość no cóż, może pomogę
jednym słowem lubisz zołzy:)

Gość fajna....
Jeżeli już o tym mowa to wolę brunetki, ale jak się trafi inteligentna, z ironicznym poczuciem humoru blondynka, to nie wzgardzę Wow cóż za łaskawość z Twojej strony :P

Gość fajna....
No to co sie dziwisz łaskawco ze Cie inteligentne kobiety nie chcą hahahaah :p