Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEALNA PUPA WOW

matko jakie te ukrainki sa piekne!UKRAINKI SA NAJPIEKNIEJSZYMI KOBIETAMI EUROPY!

Polecane posty

Gość micharz
na ukraine poroochac :o

Gość nochala ma robionego
a ta mloda Tymoszenko to bez operacji :classic_cool: przyjrzyj sie jej nochalowi i kosciom policzkowym a pozniej dyskutuj o pieknie

Gość micharz
sorrki ale tutaj temat dla mnie sie raczej urywa ... o guscie a w tym przypadku o jego braku nie powinno sie dyskutowac naprawde nie wiem co w tej pani takiego zachwycajacego , na kazdym przystanku widuje sie ladniejsze od niej a ze nie wszystkie maja mame ktora popycha do przodu to i nigdy nie wyplyna :o

Gość weeeeeeeeee
a moim zdaniem to akurat w przypadku tej pani z zapodanego linka to jej mama jest o wiele ładniejsza, choć ta pani jest też oczywiście ładna.

Gość micharz
ja preferuje szczuple kobiety , a nie babowy ktore maja czym oddychac i na czym usiasc dlatego twojej kandydatce powiedzialbym NIE nawet gdyby prosila

Gość Torbicka...matko! Co za
Wcale nie mówię, że ta Tymoszenko piękna, bo jak dla mnie może i ładna, ale do pięknej to jej jeszcze daleko (ok, każdy ma swój gust). Natomiast Torbicka...to stara, poperacyjna torba i tyle:D Piękna to jest Anka Przybylska. Nie jestem oryginalna niestety, ale naprawdę o niej można bezapelacyjnie powiedzieć, że jest piękna! Gdzieś czytałam co prawda, że też sobie "grzebała" coś tam przy twarzy, ale przecież jest wiele zdjęć w necie z jej młodości i jakoś nic się nie rzuca w oczy, przy czym mogłaby sobie coś majstrować.

Gość micharz
cora podobna do matki , moze z wiekiem i ubytkiem problemow jeszcze wyladnieje ....zapewne tak bedzie choc podobno raz utraconego blysku w oczach juz sie nieda odzyskac .... co do pieknej julii tja tak to bywa jak sie wyssoko pokeruje to trzeba sie liczyc ze sie wysoko przegra pare lat temu krazyly plotki ze jest miliarderka w dolarach wiec moze i zasluzenie siedzi ?

no co wam sie w Torbickiej nie podoba 😠 moze lepsza POpek, co ? Ania Przybylska ma cudownie wieeelkie, sranie oczka :) teraz mi sie nie podoba, taka wychudzona :P jak włodarczykowa Bachleda jets bardzo ładna nie chce mi sie szukac w pamieci ale panom pewnie bys ie podobala ta, nasza polska paris hilton :classic_cool:

sarnie oczka

Gość micharz
hmmmm..... przybylska , ma ladne fotki fakt , podoba sie ....jeszcze jakas piekna polka ? moze doda ??? :D

michniarz :classic_cool: chcesz byc krolem kafe ?

Gość micharz
edytka jeszcze by mogla powalczyc jak myslicie ?

Gość micharz
ja smiec , parobek - krolem ? alez skad jedyne na co mnie stac to internet i wlasne zdanie ;-)

wybierz wiec sobie najpiekniejsza i ic do lazienki

Gość bvbvvbbvb
ona farbowana jest....

Gość micharz
noooo bachledowa tez jest ok ... moim zdaniem przechodzi wstepny przesiew :D noooo ? ktora jeszcze ? ;-)

Gość micharz
oki....krupa oraz mucha przechodza ...... powiedzmy ze obie maja niezle wymiary i inteligentne mile cieple buzki :D

Gość micharz
nochala .... wrzuc fote moze skopiesz poprzedniczki z piedestalu i z twoja fotka pognam do kibella ? ;-)

Gość micharz
brodzik podobala mi sie w ciemnych krotkich wlosach ...mila inteligentna zmyslowa .....

chyab zwyniotowac :classic_cool:

Gość micharz
ok ... widze ze koniec zabawy :o ciao ! 🖐️

Gość micharz
zwyymiotowac ? pozwol ze osadze sam ..... patrze nie tylko na to co widze biore od uwage rowniez aure , to co z oczu prominiuje - delikatnosc , kobiecosc, milosc, troske wiec .....zapodawaj :classic_cool:

moje oczy pokazuja i ukazuja to co we mnie, błedne spojrzenie .... czyli bezmiar glupoty i ignorancyjna głebie niczym dól Marcjanski czy jak mu tam chesz utonąc ?

pewnie skonczyl prace i 🖐️

Gość micharz
hmm skoro tak piszesz to moze i tak jest ..... moze chce utonac a moze nie tak dlugo jak nie zapodasz wstrzymam sie od komentarzy .... skad konwersujesz ?

tak jest :) nie wazne skad i tak nie jestem w Twoim typie :)

Gość weeeeeeeeee
mnie zawsze zastanawiał fenomen Magdaleny Cieleckiej. Ona mi się nigdy jakoś szczególnie nie podobała, a w wielu filmach grała te absolutne piękności. I chyba jest uważana za bardzo piękną. Dla mnie jest owszem ładna, ale bez przesady. Bachleda jest ładna i ma "to coś" ale ma lekko za pociągłą twarz. Ania Przybylska jest naprawdę śliczna.

Gość micharz
ok , przypuszczam ze wywnioskowalas to z tego cowczesniej napisalem ale .... pisalo sie milo i na calkiem przyzwoitym poziomie ;-)

piszac tak do trolka, psujesz mi moje wyobrażenie o mnie samej 😠 do zobaczenia :) Cielecka ma cudowna barwe głosu :)