Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEALNA PUPA WOW

matko jakie te ukrainki sa piekne!UKRAINKI SA NAJPIEKNIEJSZYMI KOBIETAMI EUROPY!

Polecane posty

Gość micharz
cielecka to kameleon umyta i niepoczesana jest brzydka , ale jest szczupla i blondyna .... korzysta z kosmetykow i odpowiednich ubran i to czyni cuda w jej przypadku

Gość dzieki tez tak mys;lalam
piekna

Gość pam parampam
Ukrainki mają HIV.

Cielecka to zimna ryba, ma w sobie cos odpychającego i wcale nie o wygląd chodzi. najpiękniejsza Polka to Magdalena Mielcarz :).

Gość gość
Też uważam że są ładne ja Mam bardziej urodę skandynawki niebieskie oczy i blond jasne wlosy a jestem polka

Gość gość
Najpiękniejsze sa rosjanki które maja urodę żywych lalek , śliczne bardzo szczupłe jak np rosjnka sharisha , ukrainki takie bardziej jak polki sa chyba

Gość gość
Piękna a dobra to 2 różne sprawy , pięknych kobiet jest dużo , ale znalesc piękna i coś warta to sztuka

Gość gość
Bzdury jak widzę polskie ulice w centralnej Polsce u nas to młodej polki od młodej ukrainki nie odroznisz, tak samo szczupłe długie proste włosy , robione brwi , młode dziewczyny to wszędzie klony szczególnie na wschodzie , już Niemki wyglądają oryginalniej

Gość gość
11:44 Zgadza się, słowiańskie geny, więc odróżnić trudno. Polki i Ukrainki są jednakowo piękne. Ukrainki jednak mają więcej wdzięku, dziewczęcości, nie wiem od czego to zależy, ale taki jest mój odbiór. Niemiek proszę tu nie wtrącać, bo Niemki nie potrafią o siebie dbać i nie mają takiego uroku.