Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia6543

zajęty facet? nie przeszkadza mi to..

Polecane posty

Gość monia6543

nie zwracam uwagi na to czy faceci którzy mi sie podobają są wolni czy zajęci. spotykam się z kim chce ,flirtuje i mysl że facet ma panne wogóle mnie nie interesuje..mam tow dupie . to one maja problem.coraz czesciej spotykam facetów "zajętych"którzy szaleja na moim punkcie i ubiegaja o mnie..wykorzystuje ten fakt i bawie sie nimi..zastanawiam się czy ich panny są slepe czy głupie. czy jestem "suką" ?

Gość mireczkowataa
po prostu nie masz klasy ani zasad. Ale takie kobiety też są potrzebne :)

Gość jnb
Nie jesteś. Masz pełne prawo flirtować. Oni nie i to o nich tylko źle świadczy

Gość a moim zdaniem nie jesteś suką
tylko ci faceci są choojami.

Gość a moim zdaniem nie jesteś suką
aha, jak dajesz im doopy czy coś, to źle o Tobie świadczy. ale sam flirt? a baw się tymi złamasami!

Gość monia6543
ojej wypraszam sobie,,zaden nie miął mnie w łóżku :) tak więc myslę ze ta "dziura" to słaby argument.

Większość dziewcząt, które właśnie tak sobie żyją utrzymuje, że się bawią takimi facetami. A to właśnie Ci panowie czerpią z Was korzyści...

Gość monia6543
prawdziwy argument to taki że są z nimi aby tylko byc....jedno słowo i ich status w związku zmieniłby sie na "wolny". głupie te dziewczynki w dzisiejszych czasach..

Gość monia6543
ale jakie korzysci ? skoro więdzą wprost że na sferę łóżkową nawet nie mają co liczyc. lubią moje towarzystwo i mysle ze na cos liczą..

Gość monia6543
i sex w tym wszystkim nie jest istotny mają dziewczyny to napewno bzykają je.

Gość mireczkowataa
ale tak w sumie to po co to robisz? Żeby podnieść sobie samoocenę czy jak? Dla mnie to dobre dla jakiś nastolatek, niepewnych siebie. Osobiscie uważam takie zachowanie po prostu jako nie na poziomie. Ale jak Ci z tym dobrze to gdzie problem??

Gość monia6543
nie ma problemu. a samooceny raczej sobie nie podnosze ...bo jestem pewną siebie dziewczyną. może za pewna siebie.

Gość jestes sprzedajna a fe
zaden wolny cie nie chce to jestes suka z wyboru jestes dziwka czy prostytutka? czy jedno i drugie? wychowywalas sie w gnoju,twoje dzieci tez tak beda zyc ,uczysz kurewstwa za mlodu a moze juz wstydza sie za ciebie? jesli ma sie matke suke to tylko powiesic sie co to za zycie ze suka?

Gość zsasssssssssssssssss
jakbym ciebie dorwala gdybys startowala do mojego to bym ci wylala kwas na ryj suko pierdolona i doprowadzila do tego ze bys zdechla, meczyla sie i zgnila zywcem kurwo. zdechnij na raka bo jak on cie nie wpierdoli to jakas dziewczyna ci ukroci pierdolony krzywy ryj

Gość mireczkowataa
o jezusie, ale tekst.

Nie chodzi tylko o seks- większość facetów poleci na uśmiechniętą, ładną pannę, która poszczebioce mu trochę i podniesie jego ego. Ale raczej takie dziewczyny nie cieszą się powszechnym szacunkiem. Jak Ci z tym dobrze to Twoja sprawa.

Gość Troskliwa mamusia
Wiesz, dla mnie to przede wszystkim Twoje działanie jest małomi facetami logiczne. Po co umawiać się z żonatymi/ zajętymi facetami skoro: 1. nie szukasz seksu ani przygód 2. nie sięgasz do pięt ich żonom - nie porzucą dla Ciebie rodziny i nie poślubią Cię 3. niby masz wysoką samoocenę i nie potrzebujesz cudzej fujary zeby się lepiej poczuć? Dla mnie strata czasu. Nad oceną moralną debatować nie trzeba - nie masz zasad i tyle.

Gość mireczkowataa
no to po co to robisz?

Właściwie to mnie też nie przeszkadza jak facet ma żonę. Tacy sa nawet lepsi, bo wiadomo - żona dba, to czysty i zdrowy. Tylko skapi sa okropnie i namówić takiego na hotel, to ni chuja, co najwyżej szybkie obciaganko gdzieś na parkingu i tyle. Ale dobrze wam radzę - jeżeli dbacię o zdrowie to jak już coś, to tylko z żonatym!

Gość Troskliwa mamusia
Ja pierdziu.... Facet z kukturką.... - jaka kategoryzacja.... KLINTA :D Uśmiałam się. Widać wywłok nie brakuje

Gość takie tam duperele nic więcej
Autorko, nie jesteś żadną suką tylko zwykłą szmatą :D

Gość Gdhdu
Nie masz klasy ani empatii. Zdzira zwykla.

nie , autorka to nie zdzira.to osoba, ktora ma baaardzo niskie poczucie wlasnej wartości.podnosi sobie je tym, ze udaje jej sie odbic zajetego faceta i jakas laska cierpi przez to.nie obchodzą jej ludzkie uczucia bo ona po prostu takowych nie posiada.próbuje podniesc sobie ego, tym ze facet dla niej na chwile straci głowe. ale normalni faceci do stalego zwiazku szukają normalnej laski, a o tobie pewnie opinia chodzi już średnia, więc niedługo zajęci faceci nie będą na ciebie zwracali uwagi, bo bedą znali cie i czuli jaka z ciebie idiotka... powodzenia. obudzisz sie kiedys z reka w nocniku.sama samiusienka:) 🖐️

Gość jnb
Sama nie zostanie, ale koleżanek zbyt wielu mieć nie będzie :(

Gość NoweŻyciee
Właśnie taka jedna zdzira namieszała w moim związku który właśnie się skończył. I co jej z tego może przyjść jeśli nie rola worka na spermę? Bo znając mojego eksia, nie zaangażuje się ani trochę, co najwyżej będzie tak roochał aż do zapomnienia o mnie... skąd toto się bierze, podgatunek jakiś, czy co

Gość az zacieram rece na nadchodzac
wiosne ile takich lasek zalicze w tym roku ;)

Gość az zacieram rece na nadchodzac
tylko nie wiem czy leki na te przypadlłosci wenerologiczne nadal śa refundowane ? wiecie cos na ten temnat ?

Gość monia6543
ale cnotek sie nazbierało. pilnujcie facetów bo jak mis ie nie daj boże którys trafi to bedziecie szlochac w poduszkę..