Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaassssssssssssssssszzzzzzgf

okres u dziewczyny,proszę o radę

Polecane posty

aha-dodam że keidyś kazała mi sobie wziąć coś z jej torebki. sprawdziłem-nie miała żadnych podpasek a chyba kobiety noszą tak na wszelki wypadek..?

Gość Liluńka
Wiesz co, jeśli mówisz prawdę, to faktycznie jest to podejrzane.Skoro bywasz z dziewczyną w sytuacjach intymnych, nie widzę powodu , dla którego ona miałaby nie wtajemniczyć Cię w to.W pewnym sensie dla Was obojga jej okres staje się ważny.

nie wiem co robić

możliwe że stosuje coś co powoduje całkowity brak okresu/krwawienia??

Gość Liluńka
Powiedz jej o swoich obawach.Jeśli jest normalną dziewczyną , zrozumie.

Gość dla mnie to mega dziwne co
piszesz:O nie wyobrazam sobie byc z kims i wstydzic sie mowic kiedy mam okres:O ona sie zachowuje jak 12 latka co dopiero okres pierwszy ma za soba:O jeb*****nij jej bo az mnie wkurza jak o tym czytam :D

ostatnio faktycznie jest blada, jak chciałem pieścić jej piersi to deliokatnie zsunela dlon. nie wiem może to mieć związek jakiś?

Gość Liluńka
Może bierze tabletki antykoncepcyjne.Zapytaj o nie dziewczyn na kafe.Ja nie stosuję, więc nie wiem, ale myślę, że mogą mieć one związek z tym, co piszesz.

no ona jest taka dosyć...wstydliwa raczej no... ale nie wiem pytalem przecież wprost delikatnie objałem ją i spytalem czy brzuyszek ją noe boli bo może ma okres to zrobiła wzrok bazyliszka do tego dostala troszke rumienców myślałem że mnie zabije wzrokiem

no ale przecież na tabletki tez jest tzw przerwa odstawienna na krwawienia czy coś tam takiego? ponadto wątpie-ona nie lubi ingerencji w organizm nie bierze ot tak lekow a my nie wspolzyjemy

Gość lkkjjkhjhvvvvvv
faktycznie nie ciekawie. moze ma faktycznie jakies problemy hormonalne bo jest podejrzane to. a moze choruje na cos wspominala ci cos o tym? moj naarzwczony wie dokladnie kiedy mam bo po nie odrazu widac bo zwijam sie z bolu :) nie ma sie specjalnie czym chwalic ale tez niw widze powodow zeby mu nie powiedziec kiedy mam

jak jej spytam to tak czy siak nie powie mi nic.

nie wiem może ma jakieś problemy z żołądkiem? ostatnio słabo się czuje może wysłąc ją do gastrologa? zatruła się jakąś pizzą ale to chyba można raz a okresu jak nie ma tak nie ma

czytałem coś o jakimś powdiazaniu jajnikow/?może podwiązała?sam ju.ż nie wiem:(

Gość Liluńka
Żołądek nie ma z tym nic wspólnego.Czasem opóxnienie może być związane z przeziębieniem, stresem...odchudzaniem.Ale opóźnienie nie aż takie...

to co radzisz?

chodzi mi o to ze ostatnio wymiotowala...moze to ma jakis zwiazek

Gość dla mnie to mega dziwne co
spytalem czy brzuyszek ją noe boli bo może ma okres to zrobiła wzrok bazyliszka do tego dostala troszke rumienców myślałem że mnie zabije wzrokiem haha, ale ona durna:D:D:D współczuję Ci takiej "kobiety":D

nie jest durna.tak na codzien to super dziewczyna.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
;o

Gość Liluńka
Ja bym postawiła sprawę jasno.Skoro jesteście w związku, wymagasz szczerości i tyle.Jak nie powie prawdy, bym odeszła, bo to znak że cos kręci. ale może mieliście jednak jakieś 3-4 dni w tych spotkaniach intymnych?Niektóre dziewczyny dość krótko krwawią.

nie co 4 dni na pewno zawsze się pieściliśmy

Gość Liluńka
Może sypia z kimś jeszcze i zaszła z nim w ciążę..stąd te wymioty.Choć z tego co piszesz , jest pewnie za bardzo cnotliwa na takie rzeczy...skok w bok.:P

Gość gosc xxx
lilunka odeszlabys od dziewczyny tylko dlatego ze nie chc ci powiedziec kiedy ma okres? oj chyba jestes mega przewrazliwiona i lubisz sobie tworzyc problemy z niczego. a do autora. nie mogl bys tak uszanowac jej prywatnosci hee? moze ona potrzebuje troszke intymnosci tylko dla siebie i co w tym zlego? . sa ludzi ktorzy np nie wstydza sie zalatwiac swoich potrzeb fiziologicznych w toalecie przy kim i robia to np jak partner myje zeby, a inny nie potrafia i co czy to cos zlego? a ty juz wciubiasz tn swoj nos i w dodatku posadzasz ja o ciaze czy jakas chorobe. wyluzuj!!!! i daj jej miec swoja prywatnosc jesli nie chce ci mowic kidy ma okre to chyba ci to do szczescia nie potrzebne skoro nie wspolzyjecie tak pelnie.

Gość Liluńka
Ja bym odeszła od takiej, bo robi coś z byle czego.nie znoszę takich osobowości.brrrrPoza tym partnerowi ewidentnie na tym zależy, więc czemu nie chce mu powiedzieć?Jest za mało dojrzała?

po prostu sie martwie

nie jest niedojrzała. wręcz przeciwnie bardzo taka poukładana, odpowiedzialna opiekuńcza, ale w tej sprawie po prostu jakoś nie wiem...nie dogadujemy się

Gość gosc xxx
'bo robi coś z byle czego.nie znoszę takich osobowości' rozumiem ze mowisz o sobie-hahahahhaha rzeczywiscie straszne jak ona smie miec wlasne zdanie i opory do pewnych rzeczy skoro jej chlopak (jak mnie mam pan i wladca) bardzo tego chce. idac tym tropem rozumowania jak chlopak bedzi np chcial anal a dziewczyna bedzie nie to znaczy ze chlopak powinien sie z na rozstac bo nie chce zrobic tego na co bardzo mu zalezy. a ni uwazasz moze jednak ze dziwczyna ma prawo robic i mowic (badz nie mowic) to co ona chce a nie poddawac sie wplywa bo chlopak chce

no ale to nie chodzi o to że ja nie szanuję jej prywatności... ale jestesmy dorosli i to jest zwykle fizjologiczne wrecz pytanie, ludzie. chyba naturalne że jest kobietą to ma okres... a że dodchodzi miedzy nami do roznych intymnych sytuacji t po prostu uwazam że chciałbym wiedzieć

Gość Troskliwa mamusia
Chłopie nienormalny jesteś. Ten okres to jakiś Twój fetysz chyba. Odpuść sobie. Debil z Ciebie.