Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 25 lat

Facet strasznie skupiony na punkcie utraty swojej cnoty ma szansę na kobietę?

Polecane posty

Gość Prawiczek 25 lat

Jestem tzw. starym prawiczkiem. Jestem wręcz zafiksowany na punkcie swojej cnoty, chciałbym ją stracić i to jest głównym obecnie celem w moim życiu. Wszystko inne poszło na bok. To moja obsesja i marzenie, coś na czym głownie się skupiam. Nie moja wina. Długo byłem brzydki, dziewczyny mnie nie zauważały, teraz chcę to sobie odbić. Czy taka fiksacja skreśla mnie u kobiet?

Gość Samotny28
ty jesteś gówniarz, a nie stary prawik .. będziesz w moim wieku to będziesz mogł sobie gadać

Gość zawiedziony1410
facet ktory myśli tylko o seksie... hmmm... to tak jak większość. musisz trochę pokłamać i powinno się udać

Gość kiiiidmankaa
Myślę, że żadna wartościowa dziewczyna nie spojrzałaby na Ciebie.

Gość kiiiidmankaa
a jeśli chcesz stracić cnotę, to wybierz się do burdelu.

Gość stary prawik buheheheh
ja jestem 26 letnim prawikiem i nie uwazam sie za starego, tak bede mogl o sobie powiedziec w wieku 40 lat

Gość Prawiczek 25 lat
A to moja wina, że życie mnie do tego doprowadziło? Brak seksu szkodzi. Ja mam teraz ponosić konsekwencję tego, że musiałem się skupić na leczeniu silnego trądziku, bo żadna mnie nie chciała?

Gość Prawiczek 25 lat
Nie chcę płacić za seks, chcę żeby jakaś kobieta po prostu miała ochotę to ze mną zrobić

Gość popros mame napewno sie zgodzi
:O🖐️

Gość kiiiidmankaa
KOBIETA nie jest obiektem seksualnym. Myśląc tylko o tym do niczego nie dojdzie, ewentualnie jeśli uda Ci się nabrać jakąś panienkę, możesz ją skrzywdzić. Lepiej zastanów się czy nie czas aby się rozejrzeć za stałą partnerką. Bycie z kobietą i oczekiwanie na tą chwile dodaje wiele pikanterii. Seks z miłości smakuje o niebo lepiej.

Gość Prawiczek 25 lat
Ona i tak może mieć za sobą jakąś przeszłość. Dlaczego ja mam czekać na dziewczynę, która zapewne nie jest dziewicą, na dodatek mogła uprawiać seks nie tylko z miłości? Mam gdzieś takie coś. Bo zakładam, że moje rówieśniczki zwykle dziewicami nie są, seks bez związku też mógł im się zdarzyć

Ostatnia kobieta, której nie traktowałem jako obiekt seksualny powiedziała mi, że widzi we mnie tylko przyjaciela i nie mogłaby ze mną pójść do łóżka, bo nie jestem w jej typie. Zmarnowałem na nią pół roku :(

Gość mam wyjscie dla ciebie
kup sobie bron i strzel w ten pusty leb na rynku. Zapadniesz na dlugo w ich glowie :classic_cool:

Gość kiiiidmankaa
Ale to wcale nie oznacza, że każda taka jest. Lepiej zastanów się, dlaczego zakładasz, że ta dziewczyna mogła urawiać sex nie tylko z miłości. Nie można wykorzystywać drugiego człowieka. To nie etyczne.

Gość Prawiczek 25 lat
Nie jestem pusty. Jestem wrażliwy. Boli mnie to, że nadal jestem prawiczkiem, a szanse coraz mniejsze

Gość i bardzo dobrze sie sklada
ze jestes wrazliwy za pare lat uswiadomisz sobie ze nie masz zadnego celu w zyciu i ze soba skonczysz

Gość Prawiczek 25 lat
Wiem jakie jest życie. 25 latka raczej często miała więcej niż 1 partnera. Seks bez miłości nie jest taki rzadki, wszak ludzie mają swoje potrzeby i czasem ulegają pożądaniu i chemii. Dlaczego ja mam czekać z seksem na dziewczynę, która już może mieć za sobą wakacyjną przygodę?

Gość zawsze ci pozostanie twoja
wierna towarzyszka zycia , Raczkowska czysta i nigdy cie nie zdradzic :P

Gość Prawiczek 25 lat
Mam pewne cele, ale gór nie przeniosę. Nie mam siły na studia podyplomowe czy robienie prawa jazdy, jak ciągle mam ochotę zgrzytać zębami i tupać nogami z braku seksu. W domu tylko korci mnie żeby wchodzić na czary erotyczne i masturbować się przed komputerem. W pracy tylko jak widzę koleżankę w mini albo w bluzce z dekoltem to mi stoi

hmm ja Ciebie rozumiem i powiem Ci szczerze ja tez miałem taki moment w życiu i wyszukałem sobie w necie dziewczynę na sam seks która była w podobnej sytuacji do mnie czyli napalona dziewica ...potem juz z górki bo pozbyłem się tego kompleksu i poznałem kolejną z którą już było mi łatwiej.

Gość Prawiczek 25 lat
Jaki jest czekana na miłość w czystości, skoro i tak na "czystą" dziewczynę raczej nie trafię?

Gość dzieciaku wez sie za odrabiani
pracy domowej, prowokacje zostaw innym nie masz do tego reki

Gość no to bęc!
A gorąca i wyposzczona 35 ci pasuje? :D

Gość Prawiczek 25 lat
Ale doświadczona? I wydepilowana?

stary po co się oszukiwać ? Skoro się masturbujesz i o tym myslisz znaczy ,że tego pragniesz więc teraz pora postawić krok dalej i po to sięgnąć. Ja proponuję poszukac rownie napalonej dziewczyny ,a uwierz mi są takie i to nie brzydkie.

Gość jnb
Czas najwyższy. Powodzenia :D

"A gorąca i wyposzczona 35 ci pasuje? " ..jak jesteś zadbana to ja bym cie wypieścił z chęcią . Co prawda prawiczkiem nie jestem ,ale już dawno się nie kochałem i brakuje mi tego cieplutkiego kobiecego ciałka na sobie oraz wilgotnej cipeczki :)

Gość no to bęc!
Doświadczona :D może aż za bardzo :D ale nie wydepilowana, nie cierpię gołej cipki :D przystrzyzona owszem :P

Gość do no to bęc!
ale pachy i nogi zawsze gladkie? czy zdarza sie zarost?

Gość no to bęc!
Zdarza się :( leniwa w tej kwesti bywam :P