Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajkaa;**:';

tak jestem kolejna glupiutka i naiwna 19-nastolatka

Polecane posty

Moj chlopak ze mna dzis zerwal. Kulturalnie i spokojnie zaczal tlumaczyc ze bardzo mnie kocha, chce mojego szczescia a nie potrafi dac mi tego co inni chlopcy w moim wieku ( on ma 32 lata). Nie chce abym cierpiala itp ale ten zwiazek nie ma przyszlosci i ze jest mu cholernie przykro. Powiedzial mi to dzis gdy sie spotkalismy , wlasnie chcialam mu powiedziec ze jestem w ciazy.... Teraz mozecie prawic mi moraly i wyzywac od szmat...

nie wiem, jak tego dokonał, gdyż ma penisa wielkości zszywacza.

Gość Kiszony ogórek ze słoika
jasne i ciasne

Gość gvbfgfcbgdbcdfb
widocznie dal ci cos co "chlopcy"w jego wieku daja, powiedz mu ze ci bachora zmajstrowal, pewnie do ruchania cie tylko mial i juz mu sie znudzilas

Gość 356976
szmata:o

pewno przez 18 lat nie poda ręki kutasowi i będzie sikał na siedząco, za karę, że wpędził go w kłopoty.

Gość Andaluzja_
jakie wzruszające :D przynajmniej był szczery... ale jako 32 letni osobnik z pewnością da sobie radę z alimentami na malucha

Gość Ajka;**&#039,,,
Nie nie powiedzialam. Po tym co uslyszalam po prostu nie moglam. Czy to cos zmieni? Czy jesli powiedzialabym mu o ciazy to zostalby? Szczerze watpie. Ale cholernie trudno zrozumiec dlaczego ... drugi post oczywiscie podszyw. A on po prostu nie dowie sie o dziecku, nie zasluguje na to aby byc ojcem.

Gość Ajka;**&#039,,,
Nie nie powiedzialam. Po tym co uslyszalam po prostu nie moglam. Czy to cos zmieni? Czy jesli powiedzialabym mu o ciazy to zostalby? Szczerze watpie. Ale cholernie trudno zrozumiec dlaczego ... drugi post oczywiscie podszyw. A on po prostu nie dowie sie o dziecku, nie zasluguje na to aby byc ojcem. W tym roku zdaje mature i szczerze mowiac nie mam pojecia co teraz zrobie:/

Gość a ja mysle,ze tu
hehe prowokacja:)

Gość mysiulkaaaaa
przykra sprawa, niech choc Ci alimenty zapewni, tyle Ci sie od niego nalezy

Gość Caterinna 1989
Kachana jestem z Tobą ale o dziecku mu jednak powiedz powinien wiedzieć. Ja też jestem w ciąży :) mój facet jest sporo starszy nie wiem jak to sie nam ułoży ale czekam z radością na dzieciątko. Mam nadzieje tylko, że masz zabezpieczoną przyszłość inaczej nie ma co być honorowym i nie przyjmować alimentów.

Gość kurdybanek
to ozczywiste jesteś w baranim wieku to nie ma co sie dziwić tacy ludzie wiedza lepiej co dla nich jest lepsze i wiedza lepiej od matki czy babci czy nawet profesora