Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodzianka

Popołudniu uciekł mi pies. Nie wiem co robić, przeczesalam calą okolicę

Polecane posty

Gość słodzianka

To mały terier, podrukowałam kilkadziesiąt jego zdjęć, brat z ojcem rozwieszają je właśnie po osiedlu :( A ja jeszcze na dodatek rozłożona jestem i nie mogę się ruszyć z łóżka :(:( Tytuł mylący, piec uciekł mojemu bratu, no ale jest nasz wspólny :( A tyle razy mówiłam temu baranowi, żeby nie spuszczał go ze smyczy, bo jest zbyt ruchliwy i płochliwy zarazem :(:( Chyba się powieszę jak się nie znajdzie :(

Gość Ajkaa;**:';
piec, baran, czy pies? Zdecyduj się!

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
poszukajcie u chińczyka

Gość rtttttttr
mi kot wrocil po 18 dniach wiec glowa do gory a ogloszenia takie to najlepsza forma poszukiwan i dochodzi do wielu ludzi

Gość szz
zadzwoń do schronisk najbliżej ciebie.

Gość kojygiuliuhoinu
Szukaj w schronisku.

Gość słodzianka
Oj pies, sorry za literówki. Do schroniska też już zadzwoniłam, zostawiłam im swój nr w razie gdyby znaleźli takiego właśnie psa. Koty odnajdują drogę do domu nawet po kilku latach, ale psy? :( Najchętniej jaja urwałabym mojemu bratu, na własne życzenie zgubił naszego psiaka!!!!!!! :(

Gość anjaaa22
Mi też ucieka, mój lubi wycieczki. Jeździj po mieście autem skuterem czy motorem. Ktoś już go złapał i ma go na smyczy. Pytaj wszystkich ludzi w okolicy. Jedź do straży miejskiej. Ostatnio mój był u kogoś z tych służb na ogródku. Jeśli się nie znajdzi nie rozpaczaj. Ludzie mogli już go nawet zawieźć na policje. Zadzwoń tam ja zgłaszałam już zaginięcie swojego. I pojedź do najbliższego schroniska może hycel krążył po okolicy.. ;) powodzenia

Gość napisz na dogomanii
Plakaty ze zdjeciem to podstawa. Schroniska trzeba odwiedzic osobiscie bo czesto sie zdarza ze opis nic nie daje i mowia ze psiaka nie maja a jest u nich. No i napisz na dogomani w dziale zaginione tutaj : http://www.dogomania.pl/forums/96-Psy-zaginione-ukradzione Tam bywa duzo osob, moze ktos z Twojej okolicy bedzie i go przypadkiem zobaczy. Powodzenia

Gość ja też uwielbiam
ktoś juz zapewne go drapnął i opyli na allegro lub zatrzyma dla siebie

Gość anjaaa22
ps. idź do zoologicznego tam są zawieszki w których można napisać imię adres telefon do właściciela ewentualne wynagrodzenie od razu w razie zguby. Żeby nikogo nie korciło sprzedać psa

Gość słodzianka
Dzięki za pomysł z policją i tą str internetową, zaraz zadzwonie i dam ogłoszenie. Dzięki za dobre słowo, jestem sama w domu, musiałam gdzieś się "wypisać" :( Napiszę potem co i jak, błagam trzymajcie kciuki za to, żeby się znalazł.. Dziękuję, jesteście kochani ❤️

Gość ddddddddddddddddddd
psy tez wracaja moj wrocil

Gość anjaaa22
na allegro nie można sprzedawać psów. Sama mam białego chihuahue i niemcy po 1 nocce go oddali bo płakał za domem

Gość anjaaa22
swoją drogą mam 6 szczeniaków nie rasowych mieszankę chihuahua z jamniko-ratlerką. 6 cudnych szczeniaków oddamy za niewielkie pieniążki (zwrot za szczepienie i karmienie) jeśli ktoś był by zainteresowany szczegółowym info można pisać na priv nr gg 11425763

Gość kwiat lodu
popytaj sąsiadów podzwoń po schorniskach daj ogłoszenie rozwieś ogłoszenia ogłoś to w internecie :) i szukaj :)