Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bassikaa_

wieczór kawalerski kurde

Polecane posty

Gość hitsezonu
przestaje sie dziwić kolesiowi, ze chce dac noge na 3 dni :)

Gość metaxe
gloria i macica chyba wszystko powiedziały w tym temacie,nie ma sensu ciągnąć tematu,cała ta basinka to wyjątkowy beton wychowany na bravo girl

Gość bassikaa_
nigdy nie miałąm problemow z mezczyznami macica ale ty musisz być brzydka i niedowartościowana polecam wizytę u psychologa

Gość bassikaa_
zresztą widać to po twoim opisie "baby są głupie" powinnaś się leczyć pustaczko

Przepraszam, że mam własne zdanie w przeciwieństwie do ciebie. Ty musiałaś się radzić na kafe czy puścić faceta na imprezę.

Gość gloriaaa
jasne,nigdy nie miałaś problemów z facetami...a ta cała akcja na formum to tylko taka zagadka logiczna

Gość hitsezonu
autorko a może zamiast przegadywać się z macicą napiszesz nam czy coś się zmieniło przez dzisiejszy dzień typu czy rozmawiałaś ze swoim facetem o tym nieszczęsnym kawalerskim i jak on to widzi, czy dalej snujesz tylko teoretyczne rozważania?

Gość gloriaaa
następny chłopak bassinki (bo przecież już kilku miała i to nie oni rezygnowali:) )będzie kotem,ale koty czasem znikają na dłużej niż trzy dni...hm...to może jamnika?samiec idealny dla niej:))))

Gość bassikaa_
macica -znalazła się ta od udzielania porad na kafeteri pffffffffff ty idź sobie najpierw sama pomóż prostaczko

Gloriaa, kot obowiązkowy! Wszystkie stare panny mają kota...

Gość bassikaa_
gloria bo ty pewnie masz kota aka z ciebie kociaraaaaaa :P a powinnas sobie kupić orangutanka będziecie na tym samym poziomie intelektualnym oraz bedziecie mieć mnóstwo wspolnych tematów do poruszenia. Owszem zaszły zmiany, mężczyźni zmienili zdanie i będą organizować WIECZÓR kawalerski (nie 3 dni) we wrocławiu czyli bez wyjeżdzania z miasta

Gość gloriaaa
ale chyba nie wszystkie stare panny są aż takie męczące jak ona..no dobra,lada moment usłyszymy o pierwszym kocie samobójcy:)

Gość bassikaa_
Kończę tą dysputę, nie mój poziom intelektualny widać puste zawsze będzie puste nawet Salomon z pustego nie naleje. pozdrawienia dla pasztetowej i tej drugiej starej co ją mąż nie zaspokaja współczujeeeeeeeeeeee :P haha

Gość przestancie dyskutowac
z gowniara ludzie! laska zrobila prowo a wy sie spinacie :O🖐️

Masz rację, to nie Twój poziom intelektualny. Idź dać dupy swojemu facetowi w nagrodę, że zesrałaś mu wyjazd.

Gość gloriaaa
czyli panowie zostali udupieni:) myśleliśmy z mężem o kocie lub piesku,ale poczekamy aż dziecko będzie większe-....próba odwetu z tym orangutanem trochę nijaka i słaba-zupełnie jak ty-ale punkt dla ciebie,nasza forumowa cipcia chociaż próbowała...

Daj znać autorko jak będziesz miała kolejny problem z facetem. Służę radą.

WŁAŚNIE PATRZĄC NA TAKIE TĘPE SUKI JAK MACICA CZY GLORIA JESTEM ZA EUTANAZJĄ ALE WCZEŚNIEJ ZA ABORCJĄ jA NIE WIEM PO CO TAKIE PÓŁGŁÓWKI JA WY ŻYJECIE GLORIA WRACAJ DO MĘŻUSIA NIECH CI W KOŃCU PALCOWĘ DOBRZE ZROBI A TY MACICA IDŹ SE WSADŹ SŁOIK :p :P :P :P

Gość gloriaaa
good girl gdyby nas poddać aborcji,eutanazja nie byłaby już konieczna gamoniu... aj zazdrośnice zazdrośnice:)pocieszne jesteście

goodGirl_ a ja właśnie nie lubię takich bab jak Ty, które z każda bzdurą przyłażą na forum się radzić. Przejrzałam Twoje posty- słabiutka jesteś, a tak pyszczysz.

Gość gość
Gloriaaaa, jeśli zaglądniesz tutaj, odezwij się na vannilla@tlen.pl, potrzebuję coś spytać :)

Gość gość
Macica - dobra jestes :D p.s. tez uwazam ,ze w 99% baby sa glupie :P