Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

damn!

Polecane posty

tak tak;) a kto sie na mnie ostatnio darl, i malo tego jeszcze doopierdalal przyszlym niedoszly samobojcom;D

mnie to wtedy jeszcze zwolennicy gejostwa od nietolerancyjnych ograniczencow wyzwali;D

czyli, ze powinnam se teraz z okna na leb skoczyc skoro juz sie mecze;D

też planuje przesiadke z auta na rower żeby zadbać o kondyche i opeka nie dorabiać ale doopa boli zawsze na początku sezonu zanim przywyknie do twardego siodełka

tylko na konia sie nie przesiadaj bo cos wredne sie robia chyba z okazji wiosny;/

pieluchy i poduchy nie potrzebne, po pewnym czasie doopa sie przyzwyczaja i nie boli

"pieluchy i poduchy nie potrzebne, po pewnym czasie doopa sie przyzwyczaja i nie boli" Teraz to wreszcie widać, że jesteśmy na erotycznym :classic_cool:

ja tam z moich galotów z wkładką jestem mega zadowolony, w połączeniu z żelowym siodłem i amortyzowaną sztycą podsiodłową się jeździ jak na kanapie :classic_cool:

NIgdy nie rozważałem zakupu takiej specjalistycznej odzieży. Wolę cierpieć i utwardzać to i owo na początku sezonu.

vieviór, jak się waży powyżej pewnych rejestrów, to uwierz, że robi się wszystko, byle komfort poprawić :D x - celem uniknięcia pełnej kompromitacji zakładam na wierzch normalne luźne spodenki sportowe ;)

na desce nieszcze nie jezdzilam ;) czas na nowa kontuzje :D Doktorku a to nie wyglada troche jak pampers?:)

No tak Doktorze, to pozwala uniknąć podszczypywania przez przygodnie spotkane rowerzystki ;)

nie widzialam czegos takiego jeszcze:) ale po ostatnim chyba jednak zaczne zakladac cos na glowe

ja chce do roboty jeździć głównie rowerem bo mnie cena litra ropy coraz bardziej wqoorwia, a w weekendy turystycznie z rodzinką

skrecona na szczescie;) ale jakis smieszny stabilizator usztywniajacy mi zamontowali... u lekarza caly dzien az sie wkoorwilam i pojechalam prywatnie

Ja włąsciwie nie czekam. Prawdę mówiąc staram się rozpaczliwie odsunąć od siebie w czasie proces smarowania łańcucha ;)