Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

damn!

Polecane posty

z hustawka mialam ten + ze mialam wlasna;) ale komedia byla jak bujalam sie razem z kolega i zerwal sie lancuch:)

w gume to nawet niedawno gralam z dzieciakami;) myslalam , ze bede miala latwiej bo dlugie nogi, ale okazalo sie, ze to przeszkadza bardziej niz pomaga;)

Chyba coś kojarzę Doktorze.:) Pograłabym w gumę:D A jak się nazywała taka gra w której rzucało się nóż różnymi częściami ciała?

a lany poniedzialek;) od rana do wieczora z wiadrami, nie jak teraz 10minut wrzasku albo jakies jajka plastikowe

Z dzieczynami w gumę ? . Żeby zostać obwołanym "babskim królem" Któz zniósłby takie upokorznie ? :-o

W państwa i miasta grałam:) ale nie śrubokrętem a scyzorykiem. No tak, być babskim królem, to była hańba dla prawdziwego mężczyzny;)

niespelnianie obowazkow, i jeszcze za molestowanie by im sie dostalo pewnie

Racja Doktorze:D I szło 3 kilometry plastra w jedne wakacje, a teraz dzieci całkiem bezpiecznie przed komputerami mają:D

ja staram się być ogólnie liberalnym rodzicem, mój Junior ma naprawdę luz, ale to i tak jest jakieś 20% tego, co nam wolno było robić :D

i mimo to wiezienia zapelnione malolatami bo moda na "gangsterke"...

Myślę, że tak naprawdę nie obawiamy się tego co mogą zrobić nasze dzieci, tylo tego co mogą im zrobić inni ludzie. :)

no co Ty kalece cycki cycki chcesz ogladac?ja tu umieram, pocieszac mnie trza a nie ogladac;D

ech... ale mimo tego stare dobre czasy:D O ja jeszcze pamiętam jak jako siedmiolatka paliłam papierosy w rowie:D a później przegryzałam ukradzioną rzodkwią z działki sąsiada żeby "starzy" nie wyczuli:D:D chyba muszę baczniej przyjrzeć się mojej córce:D :-p

Ja ogólnie jestem nadopiekuńcza i to nie tylko względem własnego dziecka. To straszne:O

pogłaszczę Cię po cyckach, to Cię pocieszy :D a kapsle mam do dziś, w tym mój mistrzowski, zrobiony z obciętej zakrętki po Ptysiu, dociążony 10 złotówką i z zafoliowaną flagą Brazylii wyciętą ze szkolnego atlasu (dostało mi się za tą dewastację że szok ...)